FACEIT'e gireyim dedim, ban yemişim. Herhangi bir hile kullanmadım, zaten hesapta toplam 2 maç atmıştım. Yeni hesap açıp girmek istersem de, Steam banlanan hesaba kayıtlı olduğu için olmuyor. Neden ban yemişimdir ve bunu çözebilir miyim?
Ayrıca birden fazla FACEIT hesabı açmak yasak ve bir Steam hesabına bir FACEIT hesabı bağladığında o Steam hesabına bir daha başka bir FACEIT hesabı bağlayamıyorsun.
FACEIT'e gireyim dedim, ban yemişim. Herhangi bir hile kullanmadım, zaten hesapta toplam 2 maç atmıştım. Yeni hesap açıp girmek istersem de, Steam banlanan hesaba kayıtlı olduğu için olmuyor. Neden ban yemişimdir ve bunu çözebilir miyim?
İnsanlarla kavga falan ettiyseniz şikayet edilerek ban yemişsinizdir. Çok fazla raporlanmadan dolayı da otomatik ban olabilir. Hesabınızda banın neden olduğu yazar.
Smurften yemişim başta yedek hesap ile FACEIT girmiştim 1-2 el sonra ana hesaba geçtim smurf olduğu aklıma gelmemişti biraz saçma yine de cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Smurften yemişim başta yedek hesap ile FACEIT girmiştim 1-2 el sonra ana hesaba geçtim smurf olduğu aklıma gelmemişti biraz saçma yine de cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Ana hesabımda arkadaşımı vurduğum için 1 hafta ban yemiştim o yüzden yedek hesap ile FACEIT girelim dedik banım açılınca da normal hesaptan oynamıştım sağ olun.