Faceit nedir?

Belirli oyunların kendi sunucularında değil, daha kaliteli serverlarda hizmet sunuyorlar diye biliyorum. (Sanırım CSGO için soruyorsun, FACEIT oynamanı öneririm. 64 Tick yerine 128 Tick serverlar, daha kaliteli daha az pingli servarlar var. Tavsiye ederim).

CS:GO açısından konuşacak olursak aynı CS:GO'nun kendi rekabetçi sistemi gibi ayrıyeten bir rekabetçi sistemdir. CS:GO'nun kendi rekabetçisinden daha ileri seviyede oyuncuları barındırır ve 1'den 10'a kadar olan bir rütbe sistemi mevcuttur. Anti-Cheat'i sayesinde hile görmek aşırı aşırı zordur. Faceit Premium satın alarak gelen görevler sayesinde görevleri yaptıkça $ cinsinden para kazanır ve bu parayı skin ve bıçak almak için harcayabilirsin.

Şunu da dipnot düşeyim Premium almadan da rekabetçi sisteme katılabiliyorsun.

Ayrıca CS:GO'nun kendi sunucuları 64 tickrate iken Faceit sunucuları 128 tickrate.

Ancak naçizane tavsiyem CS:GO'ya yeni başlayan biriyseniz Faceit'e geçmemeniz. Çünkü Faceit'te çok fazla profesyonel oyuncu var eğer direk Faceit ile başlarsan oyundan soğuyabilirsin. Sırf zevk için Faceit oynayanlar insanlar olduğu için CS:GO'nun kendi rekabetçisinde çok fazla vakit geçirip Global gibi rütbelere ulaşmış insanlar Faceit'te 4'er 5'er levellerde gezinebiliyorlar çünkü Faceit çok fazla oynamıyorlar.

CS:GO'nun kendi rekabetçisinde çok fazla vakit geçirip Global gibi rütbelere ulaşmış insanlar Faceit'te 4'er 5'er levellerde gezinebiliyorlar çünkü Faceit çok fazla oynamıyorlar.
5 Levelin üstüne çıkacak oyun bilgisi, aimleride yok. Global dediğimiz rank artık eskisi gibi değil. Şimdi çoğunluk boost almış kişilerden oluşuyor.

5 Levelin üstüne çıkacak oyun bilgisi, aimleride yok. Global dediğimiz rank artık eskisi gibi değil. Şimdi çoğunluk boost almış kişilerden oluşuyor.
2 sene önce MG2 halimle ilk 10 winimi 13 maçta alarak 4 level başladım. Şuan ki sistem hakkında bir bilgim yok ama her türlü yeni başlayan biri için FaceIT'in mantıklı bir seçim olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı