Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Selam, başlıkta da söylediğim gibi nedir bu FACEIT?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 19 Nisan 2023 #2
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #3 Cs'de kendi rank sistemi, kendi 128 tick sunucuları bulunan, genel olarak oyunu daha iyi bilen insanların oynadığı bir uygulama, platform.
Cs'de kendi rank sistemi, kendi 128 tick sunucuları bulunan, genel olarak oyunu daha iyi bilen insanların oynadığı bir uygulama, platform.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 lAlpsl dedi: Cs'de kendi rank sistemi, kendi 128 tick sunucuları bulunan, genel olarak oyunu daha iyi bilen insanların oynadığı bir uygulama, platform. Genişletmek için tıkla... Her türlü rankı bulunduruyor mu? Yoksa sadece Seçkin Usta Muhafız ve üstünü mü?
lAlpsl dedi: Cs'de kendi rank sistemi, kendi 128 tick sunucuları bulunan, genel olarak oyunu daha iyi bilen insanların oynadığı bir uygulama, platform. Genişletmek için tıkla... Her türlü rankı bulunduruyor mu? Yoksa sadece Seçkin Usta Muhafız ve üstünü mü?
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 Ranny dedi: Her türlü rankı bulunduruyor mu? Yoksa sadece Seçkin Usta Muhafız ve üstünü mü? Genişletmek için tıkla... FACEIT rank sistemi level olarak 0 ve 10 aralığında ilerliyor. Bildiğim kadarıyla CS rankınızın FACEIT için bir önemi yok.
Ranny dedi: Her türlü rankı bulunduruyor mu? Yoksa sadece Seçkin Usta Muhafız ve üstünü mü? Genişletmek için tıkla... FACEIT rank sistemi level olarak 0 ve 10 aralığında ilerliyor. Bildiğim kadarıyla CS rankınızın FACEIT için bir önemi yok.
Ranny Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #6 lAlpsl dedi: FACEIT rank sistemi level olarak 0 ve 10 aralığında ilerliyor. Bildiğim kadarıyla CS rankınızın FACEIT için bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Seçkini yeni aldım, rankım şuan belirsiz o yüzden sordum.
lAlpsl dedi: FACEIT rank sistemi level olarak 0 ve 10 aralığında ilerliyor. Bildiğim kadarıyla CS rankınızın FACEIT için bir önemi yok. Genişletmek için tıkla... Seçkini yeni aldım, rankım şuan belirsiz o yüzden sordum.