FACEIT nedir?

Berk Erkan

Decapat
Daha fazla  
FACEIT tam olarak nedir? Kısa özet geçebilecek var mı? Bir de CS2 ve FACEIT sunucuları farklı mı? Okuduğum bir yazıda öyle bir sonuç çıkarmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
FACEIT'te maça girdiğin an topluluk sunucusuna girdiğini düşün. Girdiğin topluluk sunucusunda puan topluyorsun. Bu sistem çok gelişmiş ve puanlandırması daha büyük bir kitle tarafından kabul görmüş.

Kazandığın puanla FACEIT'te rankın oluyor, insanlar da onu önemsiyor. Basitçe böyle.

FACEIT premium ile puanda kasabilirsin marketi var kendine özel her ay 200-400 dolar arası skin geliyor görev yaparak alabilirsin. Onun dışında 10 levele kadar rank sistemi var 10 level üstünde top 1000 vs öyle gidiyor FPL vs.
Hocam merak ettiğimden sormak istedim. 1600 saat civarında CS oynadım. CS2 çok fazla oynamadım. Çok fazla rank kasma derdimiz olmadı. Kısa bir süre rank kasalım dediğimizde keleş 2 civarındaydık. Misal Kleş 2 rankı oyuncusu Faceİt te hangi seviyelerde olur ve zorlayıcı olur mu ?

Hocam merak ettiğimden sormak istedim. 1600 saat civarında CS oynadım. CS2 çok fazla oynamadım. Çok fazla rank kasma derdimiz olmadı. Kısa bir süre rank kasalım dediğimizde keleş 2 civarındaydık. Misal kleş 2 rankı oyuncusu FACEIT'te hangi seviyelerde olur ve zorlayıcı olur mu?

FACEIT seviyeleri değişik oyun bilgine ve aimine bağlı direkt olarak keleş 2 karşılığı şu denemez ama ortalama 3-5 seviye arasına ancak denk gelir. CS:GO globalleri FACEIT'te ortalama 7-8 seviye oluyor genelde.

Selamlar arkadaşlar konu ile ilgili olduğunu düşündüğüm için soru sormak isterim. Cevaplarsanız mutlu olurum FACEIT'te kac maç atmalıyız sizce kendimizi baymadan sagligimiza ve mentalimize zarar vermemek adına çünkü ben oynadıkça devam edesim geliyor günün sonunda bıkmış bir vaziyette oluyorum kendime kızıyorum sizler bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz acaba. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı