Faceit ödüller hakkında

Merhaba dün Faceit Premium aldık. Görevleri yapıyoruz o kısım kolay zaten. Aklımıza şu kısım takıldı. Hesaplar sıfır olduğu için Bronze Lig'den başlattı. Şu şekilde bir sıralama var; birinciye 12.000 puan ve azalan şekilde devam ediyor. Ben dün akşam 8 maç 8 Win ile birinciydim. Şu an 9. sıraya düşmüşüm ama 7 maç 5 Win olarak gözüküyor. Halbuki 25 maç 20W'in falan yazması lazım. Bunlar günlük sıralama falan mı?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dün Faceit Premium aldık. Görevleri yapıyoruz o kısım kolay zaten. Aklımıza şu kısım takıldı. Hesaplar sıfır olduğu için Bronze Lig'den başlattı. Şu şekilde bir sıralama var; birinciye 12.000 puan ve azalan şekilde devam ediyor. Ben dün akşam 8 maç 8 Win ile birinciydim. Şu an 9. sıraya düşmüşüm ama 7 maç 5 Win olarak gözüküyor. Halbuki 25 maç 20W'in falan yazması lazım. Bunlar günlük sıralama falan mı?

Eki Görüntüle 567202

Konu dışı da o steamında ki karambiti para vererek mi aldın kumardan mı kazandın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı