Selamünaleyküm arkadaşlar FACEIT hesabımı kapatıp silme işlemine göndermiştim. Bana 25 gün süresi olduklarını söylediler bende ilerleyen günlerde kararımdan vazgeçtim ticket açtım fakat 2-3 gün sonuç alamadım. Neredeyse 2 hafta olacak hala ticket otomatik kapanıyor. Hesabımı nasıl geri açabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Selamünaleyküm arkadaşlar FACEIT hesabımı kapatıp silme işlemine göndermiştim. Bana 25 gün süresi olduklarını söylediler bende ilerleyen günlerde kararımdan vazgeçtim ticket açtım fakat 2-3 gün sonuç alamadım. Neredeyse 2 hafta olacak hala ticket otomatik kapanıyor. Hesabımı nasıl geri açabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Otomatik kapanan ticket'a yanıt verirseniz gerçek bir çalışan atanabilir ticket'a öyle hatırlıyorum. Ayrıca böyle bir şeye karar verip sonrasında hemen vazgeçmenize sebep olan şey ne ki?
Talep alındıktan sonra, ekip hesabın durumunu değiştirecek ve kullanıcı profiliniz artık platformda bulunmayacaktır. Bu, kullanıcının hesabının yeniden etkinleştirilmesini talep edebileceği 30 günlük bir karantina süresi başlatır. Bu 30 gün boyunca, orijinal e-posta adresiyle yeni bir hesap oluşturamazsınız. 30 gün dolduktan sonra, hesabınızdaki kişisel veriler anonimleştirilecektir. Posta kutusundan politikalara baktım bunu bulabildim ama 6 ay beklemem gerekiyor
Otomatik kapanan Ticket'a yanıt verirseniz gerçek bir çalışan atanabilir Ticket'a öyle hatırlıyorum. Ayrıca böyle bir şeye karar verip sonrasında hemen vazgeçmenize sebep olan şey ne ki?
Hem account deactivation hem personal data removal yapmış arkadaş.