N napolix99 Picopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 120 Dün 16:04 #1 CS2 Faceit overlay'i nasıl kapatabilirim? Oyun içinde ALT+X ile açılan faceit arayüzü.
Sakano Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 139 Çözümler 1 Dün 16:10 #2 Dostum direkt face iti sil. Tarayıcıdan kullan. Hem eklenti ile rakibin ve takımının kdsidir son maçlarıdır istatistiklerine bakarsın
Dostum direkt face iti sil. Tarayıcıdan kullan. Hem eklenti ile rakibin ve takımının kdsidir son maçlarıdır istatistiklerine bakarsın
N napolix99 Picopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 120 Dün 16:35 #3 Sakano dedi: Dostum direkt face iti sil. Tarayıcıdan kullan. Hem eklenti ile rakibin ve takımının kdsidir son maçlarıdır istatistiklerine bakarsın Genişletmek için tıkla... Anti cheat öyle çalışıyor mu?
Sakano dedi: Dostum direkt face iti sil. Tarayıcıdan kullan. Hem eklenti ile rakibin ve takımının kdsidir son maçlarıdır istatistiklerine bakarsın Genişletmek için tıkla... Anti cheat öyle çalışıyor mu?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.463 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:46 #4 napolix99 dedi: Anti cheat öyle çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.