FACEIT oynanır mı?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Merhaba. Biz 3-4 arkadaş olarak Valve'nin umursamazlığı, hileye müsama göstermesinden ötürü FACEIT geçmeye karar verdik ama avantajları ve dezavantajları nelerdir? Deneyimli arkadaşlardan deneyimlerini aktarmasını rica ediyorum.

Arkadaşların ile oynayabilirsin hile engelleme sistemi Valve'ye göre %85 daha iyi ancak premium (dma gibi) hileler ile oynayabiliyorlar zaten hile kullananlarda 3000 elo ve üstü takılıyorlar diyebilirim 4K saat gibi bir CS geçmişim var 234 maçta 10seviye 2200 elo takılıyorum haftada birkaç maç giriyorum belli bir noktadan sonra aim değil oyunu okuma, pozisyon alma ve utilty kullanımı maçı kazandırıyor diyebilirim.

Dediğim gibi 3-4 kişiyiz ve normal oyunda en fazla Dmg rank görmüş biriyim yani buraya geçsek yabancılık çeker miyiz? bir de burada da premium sistemi varmış almasak çok şey kaybeder miyiz?

Dediğim gibi 3-4 kişiyiz ve normal oyunda en fazla DMG rank görmüş biriyim yani buraya geçsek yabancılık çeker miyiz? Bir de burada da premium sistemi varmış almasak çok şey kaybeder miyiz?

İlk zamanlar biraz yabancılık çekersiniz o da karşınıza gelen rakiplere göre değişir mesela 5 pre full utilty oynarlarsa ve ayak uyduramazsanız büyük bir ihtimal kaybedersiniz ama zamanla adapte olursunuz keyif veriyor premium ise maç aratma havuzunda istediğin sunucuyu ve mapleri seçmene olanak sağlıyor, oyun içerisinde yaptığın vuruşları kaydediyor ve FACEIT görev listelerine katılırsanız puan alabiliyorsunuz bu puanlar ile marketten alışveriş yapılabiliyor ayrıca yanlış bilmiyorsam karşına senin gibi premium ve doğrulanmış hesapları eşleştiriyor buna tam olarak bakman lazım takımındaki diğer kişilerinde premium almış olması gerekiyor olabilir tam hatırlamıyorum, bana göre sürekli oynayacaksanız alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…