FACEIT oynarken ping değeri 200

hihihua

Hectopat
FACEIT oynarken pingim belirli maçlarda 200 civarına sabitleniyor ve o civardan aşağıya düşmüyor fakat bu sorun FACEIT dışında herhangi bir yerde olmuyor. Her türlü şeyi denedim. Yabancı kaynaklara baktım. Yaşayanlar var ancak çözümü yok. Bu sorunu yaşayan Türklerde ise hepsi istisnasız Superonline ADSL kullanıyor. Bu sorunu yaşayıp çözen veya çözümü hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
FACEIT oynarken pingim belirli maçlarda 200 civarına sabitleniyor ve o civardan aşağıya düşmüyor fakat bu sorun FACEIT dışında herhangi bir yerde olmuyor. Her türlü şeyi denedim. Yabancı kaynaklara baktım. Yaşayanlar var ancak çözümü yok. Bu sorunu yaşayan türklerde ise hepsi istisnasız Superonline ADSL kullanıyor. Bu sorunu yaşayıp çözen veya çözümü hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Hiç mübalasız söylüyorum Superonline'dan vazgeçmek başka bir ISS servisi kullanmak o kadar saçma bir DNS sistemleri var ki en olmaz dediğiniz oyunda arkadaşlarınızla sizi yan yana bile göstermiyor örnek verecek olursak "Warframe" oyununda tüm dünyanın girdiği Hub'a ben tek başıma giriyordum arkadaşımla özel sunucu açtığımda arkadaşın Online değil hatası veriyordu işte öyle bir lanet bu ISS imkanın varsa ve oyun oynamak benim için vazgeçilmez diyorsan çözüm bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı