FACEIT Premium alınır mı?

Daha fazla  
Merhabalar, FACEIT Premium almayı düşünüyorum, rankım Nova 4. FACEIT levelim 4 olacak. Aimim az bir şey iyi. Genelde FACEIT ve MM maçlarında 15-25 arası vururum. Sırf takım arkadaşlarım yüzünden kaybediyorum. Sizce FACEIT Premium alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama gayet iyi oynuyorum.
Hocam iyi oynuyor olabilirsiniz ama Türkiye'de MM oyuncuları hele ki MG-Nova kısmı oyunu bilmiyor. Akşama kadar D2 girip oyunu oynadığını sanıyorlar. Sana tavsiyem ücretsiz Faceit'i denemeniz. 10 maç atın, avg'niz 16'yı geçmez ise biraz daha MM oynayın, geliştiğiniz zaman tekrar denersiniz.

Hocam iyi oynuyor olabilirsiniz ama Türkiye'de MM oyuncuları hele ki MG-Nova kısmı oyunu bilmiyor. Akşama kadar D2 girip oyunu oynadığını sanıyorlar. Sana tavsiyem ücretsiz Faceit'i denemeniz. 10 maç atın, avg'niz 16'yı geçmez ise biraz daha MM oynayın, geliştiğiniz zaman tekrar denersiniz.
Avg'ye nerden bakılıyor ?

Eğer sadece mm'de dust 2 oynuyorsanız iyi oynadığınızı düşünmeyin. Ek olarak bu oyun cidden tek başına oynanılmaz. Kesinlikle kendinize faceitte beraber oynayabileceğiniz takım arkadaşları bulun. Çünkü Faceit 5 levele kadar takımınıza her türlü toxic adamlar gelecek, oyununuz zehir olacak. Son olarak şunu söylemeliyim ki kime sorsan kendine iyi oynuyorum der. Neye göre iyi, kime göre iyi bu konuyu düşünün. Ben iyi oynuyorum diyen bir oyuncu aslında iyi bir oyuncu değildir.

Eğer sadece Mm'de Dust 2 oynuyorsanız iyi oynadığınızı düşünmeyin. Ek olarak bu oyun cidden tek başına oynanılmaz. Kesinlikle kendinize FACEIT'te beraber oynayabileceğiniz takım arkadaşları bulun. Çünkü FACEIT 5 levele kadar takımınıza her türlü toxic adamlar gelecek, oyununuz zehir olacak. Son olarak şunu söylemeliyim ki kime sorsan kendine iyi oynuyorum der. Neye göre iyi, kime göre iyi bu konuyu düşünün. Ben iyi oynuyorum diyen bir oyuncu aslında iyi bir oyuncu değildir.

Dust 2 en sevmediğim mapdir ama ego yaptığım için özür dilerim evet haklısınız.

Eğer sadece Mm'de Dust 2 oynuyorsanız iyi oynadığınızı düşünmeyin. Ek olarak bu oyun cidden tek başına oynanılmaz. Kesinlikle kendinize FACEIT'te beraber oynayabileceğiniz takım arkadaşları bulun. Çünkü FACEIT 5 levele kadar takımınıza her türlü toxic adamlar gelecek, oyununuz zehir olacak. Son olarak şunu söylemeliyim ki kime sorsan kendine iyi oynuyorum der. Neye göre iyi, kime göre iyi bu konuyu düşünün. Ben iyi oynuyorum diyen bir oyuncu aslında iyi bir oyuncu değildir.

Onun dışında Ancient hariç bütün mapleri biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı