FACEIT premium alınır mı?

Daha fazla  
Günde ortalama 5-6 saat CS oynayan biriyim. FACEIT premium alsam kaç ayda bıçak alabilirim?

Peki ben görev yaptıkça gelen puanları biriktirip bir şey alabiliyor muyum?

Günde ortalama 5-6 saat CS oynayan biriyim. FACEIT premium alsam kaç ayda bıçak alabilirim?

Hocam görevlerden bıçak almak çok zor, 5-6 saatten fazla oynamanız lazım 10-15 maç günlük en az diyebilirim. Görevlerden değil de puan biriktirerek alacaksanız biraz daha zor almanız 1 yıldan fazla sürer 5-6 saat ile.

Ben zaten mm girmiyorum hilelerden dolayı FACEIT oynuyorum, FACEIT'te bir amacım olsun diyorum. En azından günde 5 6 saat ile 300 400 liralık skinleri alabilir miyim?

Ben zaten mm girmiyorum hilelerden dolayı FACEIT oynuyorum, FACEIT'te bir amacım olsun diyorum. En azından günde 5 6 saat ile 300 400 liralık skinleri alabilir miyim?
2-3 ay sürer yaklaşık. Tabii ladderda sıralamaya girerseniz daha da kısa sürebilir.

Hocam ladder nedir bilmediğimden soruyorum.

Aslında çalışıyor olmasam günde 17 saat oynayacak kadar hayatsızlık seviyem var da mecbur çalışıyoruz.
Kazanıp kaybetmenize göre puan kazanıyorsunuz ve diğer oyuncularla sıralamada yer alıyorsunuz. İlk 10'a puan dağıtılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…