dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 50 TL'ye yakın fiyatı var aylık. Görevleri yaparak sizce skin çekmek için değer mi?
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Eylül 2024 #2 dokishow dedi: 50 TL'ye yakın fiyatı var aylık. Görevleri yaparak sizce skin çekmek için değer mi? Genişletmek için tıkla... 24 saatin 16 saatinde FACEIT oynuyorsanız alınır.
dokishow dedi: 50 TL'ye yakın fiyatı var aylık. Görevleri yaparak sizce skin çekmek için değer mi? Genişletmek için tıkla... 24 saatin 16 saatinde FACEIT oynuyorsanız alınır.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.677 Çözümler 23 7 Eylül 2024 #3 Konuyla bağlantılı olarak soruyorum, çok fazla gecikme var gibi geliyor bana Faceit'te. Premium için de durum böyle mi acaba?
Konuyla bağlantılı olarak soruyorum, çok fazla gecikme var gibi geliyor bana Faceit'te. Premium için de durum böyle mi acaba?
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Cid_Kagenou dedi: 24 saatin 16 saatinde FACEIT oynuyorsanız alınır. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 16 saat değilde günde 3-4 maç atıyorum. JoeBlackk dedi: Konuyla bağlantılı olarak soruyorum, çok fazla gecikme var gibi geliyor bana Faceit'te. Premium için de durum böyle mi acaba? Genişletmek için tıkla... Premiumu denemedim daha fakat bende gecikme yok gibi hatta daha bile iyi hissediyorum.
Cid_Kagenou dedi: 24 saatin 16 saatinde FACEIT oynuyorsanız alınır. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 16 saat değilde günde 3-4 maç atıyorum. JoeBlackk dedi: Konuyla bağlantılı olarak soruyorum, çok fazla gecikme var gibi geliyor bana Faceit'te. Premium için de durum böyle mi acaba? Genişletmek için tıkla... Premiumu denemedim daha fakat bende gecikme yok gibi hatta daha bile iyi hissediyorum.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 7 Eylül 2024 #5 dokishow dedi: Vallahi hocam 16 saat değil de günde 3-4 maç atıyorum. Premiumu denemedim daha fakat bende gecikme yok gibi hatta daha bile iyi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... 3-4 maç ile olacak iş değil hocam. Görevler aylık yenileniyor.
dokishow dedi: Vallahi hocam 16 saat değil de günde 3-4 maç atıyorum. Premiumu denemedim daha fakat bende gecikme yok gibi hatta daha bile iyi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... 3-4 maç ile olacak iş değil hocam. Görevler aylık yenileniyor.