FACEIT Premium alınır mı?

KELAKÇA

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar,
Arkadaşımla FACEIT premium almayı düşünüyoruz, ikimiz de 9 leveliz. Mantıklı mıdır? 230₺ aylık ödemesi mevcut, buna değer midir? Düşüncelerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.

Eğer aktif CS oynuyorsanız değer. CS:GO'daki puan toplama sistemi varsa o parayı fazlasıyla amorti edersiniz zaten. Zamanında haftalık bıçak yarışları oluyordu belirli bir Win sayısında bıçak veriyorlardı. Bıçağı alamasanız bile puanlar ile marketten güzel itemler alabiliyordunuz ve sadece CS itemleri değil Steam kartları skin kasaları vb. bir sürü şey bulunuyordu.

Günde en az 3-4 Win alacaksanız değer. Parasını çıkartıyor. Önce görevlere ve markete bakın. Zamana ve fiyata değerse alın. Bu arada bir görevi bitirince Win sayısı sıfırlanıyor ve her görevde baştan istediği kadar Win almanız gerekiyor. Eskiden sıfırlanmazdı.

Aşırı fazla oynayıp görevlerde ilerleme yapamıyorsanız alınmaz. Gereksiz pahalı. Eşleştirmesi tamamen şansa. Tek garanti olan kısmı süper maçın avantajı ve 2 map çıkartma. Free oynarken daha iyi takımlar gelip, premiuma geçtiğimde sanki para verdik diye cezalandırıldık gibi hissettiğim çok oldu.

Aynen beni de pişman eden bu olmuştu. Daha toxic bir tayfası vardı.

Genelde skin için kasanlar hesap paylaşıp oynuyordu. Öyle bir ortamınız varsa siz oynamıyorken başkası kasabilir.

Aynen beni de pişman eden bu olmuştu. Daha toxic bir tayfası vardı.
Premium alan yüksek ranklar kendilerini oynun en iyisi sanıyorlar bu sebeple 10 lvl üzeri çok da anlamı yok. Biz 2 kişi oynuyoruz 2100-2500 elo arası. Tek işimize yarayan özelliği yüksek elo elemanların yanına 5 level alıp oynumza gelmesini engellemekti.

Bence alınmaz. Zaten CS2 oynanılacak bir oyun değil artık. Faceit 8level idim. Artık Faceitte bile hile geliyor. İptal ettim şahsen ben. CS2 salın artık. Oyuncu sayısı düşerse belki ilgilenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…