worsewer Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Ben birkaç ay önce CS2 Premier satın aldım ancak şimdi de FACEIT premium diye bir şey olduğunu öğrendim. Öğrenci olduğum için parayı çok zor biriktiriyorum. Parasına değer mi veya gerek var mı? Sizce CS2 Premier varken FACEIT premium alınır mı?
Ben birkaç ay önce CS2 Premier satın aldım ancak şimdi de FACEIT premium diye bir şey olduğunu öğrendim. Öğrenci olduğum için parayı çok zor biriktiriyorum. Parasına değer mi veya gerek var mı? Sizce CS2 Premier varken FACEIT premium alınır mı?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.387 Makaleler 1 Çözümler 26 3 Haziran 2025 #2 Çok oynamıyorsan değmez, hele ki öğrenciysen. Kısaca böyle söyleyebilirim.
emekli samuray Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 Alma amacın nedir? Faceit de daha profesyonel oyuncular oluyor.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.015 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #4 Alma boşver hatta Faceit hiç bulaşma. Herkes o kadar profesyonel! ki Ak-47 ile koşarak tek falan atıyorlar level farketmeksizin.
Alma boşver hatta Faceit hiç bulaşma. Herkes o kadar profesyonel! ki Ak-47 ile koşarak tek falan atıyorlar level farketmeksizin.