FACEIT Premium almak mantıklı mı?

Ardaq

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Aktif olarak CS oynuyorum. Almaya değer mi? Aylık 80 TL.

Yerine göre değişir, şu yönden mantıklı görünüyor:

Hile oranını sıfıra indiriyor bu Premium zımbırtısı.
Zamanında şu kadar wine şu kadar puan olayı vardı ve puanlarla market skinleri alabiliyordun, öyle öyle birkaç arkadaşım bıçak çekmişti.

DMN hocamın dediği gibi, sürekli olarak oynuyorsan ve verdiğin paranın karşılığını alacaksan satın al.

O Win olayı duruyor mu bir de kaç saat oynamam gerekli.

O Win olayı duruyor mu bir de kaç saat oynamam gerekli.
Her görev bir sonrakği ödülü tetikliyor. Ekstra aylık ladder sistemi var. Bulunduğun ladder'da ilk sıralara girersen ekstra puan da veriyor. Win görevleri bir sonrakini etkilemiyor 10 win aldıysan bir sonraki görevde tekrardan 15 win alman gerek gibi vs.

Preimumda hile gördüm ama her maç değil bizim adam bekleyin ben geleceğim dedi geldiği gibi herkesi vurmuştu adamın 6 kili vardı sonradan hile açtı adam 40 vurdu maçta bedavaya maç aldık FACEIT'e.

@hasgüleç ben açıkçası hileleri sıfıra indirdiğini düşünmüyorum premium olayının. Bende premium olmasına rağmen 3-5 el denk gelmiştim.

Hocam preimum sadece trol oyuncuları engelliyor benim düşüncem. Hileler faceita bile çoğaldı ben Shift'le oynuyorum duvardan vuruyor adam raporladım ban yemedi.

@RonPel Evet hocam ben de sizin gibi düşünüyorum, Faceit AC’si de kernel seviyede çalışıyor, tamamen hileleri engellesin demiyoruz fakat bu kadar da çoğalmasını vallahi beklemiyordum. Premium fiyatını arttırıp gerekirse Premium raporları özel olarak incelenmeli. Faceit ekibinin bir el atması lazım şu olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…