Faceit Premium ayda 2 görev bitirme

yoldas07

Centipat
Selam dostlar, Faceit Premium almayı düşünüyorum ama araştırdığıma göre artık yüksek puanlı görevler vermiyorlarmış...12500 veya 20000 puanlı görevler genelde geliyormuş. Şimdi hatırlamıyorum bir forumda bir arkadaş yazmıştı ben üyeliği ayın 15'inde alıyorum ayda 2 görev bitiriyorum. Benim 2 yıl önce açılmış Faceit hesabım var ama görevler gözükmüyor, Premium alınca görevler gözükecek ya da ticket atmam gerekecek. Eğer ayda 2 görev bitirme şansımız varsa almayı düşünüyorum. Ayda 12500 veya 20000 puan için değmez diye düşünüyorum. Eğer ayda 2 görev bitirme olanağımız varsa (umuyorum 60W'in 20 bin puanlı görev verirler) ayda 40, 000 puan eder en azından değerli bir hesap olur.

Faceit konusunda bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilir mi?

Ayın 15'in de Premium alırsam ayda 2 görev bitirme imkanımız var mı? Üste arkadaşın yazdığı doğru mu? Yani ayın 15'inde Premium aldık 60W'in görevini bitirdik puanlar hesaba ne zaman geçiyor anında mı yoksa ay başında mı? Puanlar anında geçti diyelim ayın 1'inde ikinci göreve başlayabiliyor muyuz?

Bir de Premium hesap açınca seviyene göre aylık liglere girme şansımız oluyormuş, o liglerde maç yapıp Win aldığımız zaman, görev kısmında da Win sayılıyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet var ben öyle yapıyorum. Ancak 1 ay boşluk bırakmanız gerekiyor.
15 temmuzda premium aldınız, 1 ağusutosa kadar ilk turu tamamladınız ve bakiyenizi aldınız.
15 ağustosa kadar ikinci turu tamamladınız. Tekrar premium alırsanız 1 eylüle kadar göreviniz olmayacağı için 15 eylüle kadar premium almamanız gerekiyor.

Lig dediğiniz ayrı bir maç sistemi değil, normal maçlarınızdan kazandığınızda 14 puan alıyorsunuz, kaybettiğinizde 9 puanınız gidiyor. Ay sonu sıralamaya girerseniz;
1. 12.000
2. 7.000
3. 4.500
4. 3.000
şeklinde ödüllendiriliyorsunuz. Her ligin yüzlerce alt ligi olduğu için sıralamalara girmek kolay.

Evet var ben öyle yapıyorum. Ancak 1 ay boşluk bırakmanız gerekiyor.
15 temmuzda premium aldınız, 1 ağusutosa kadar ilk turu tamamladınız ve bakiyenizi aldınız.
15 ağustosa kadar ikinci turu tamamladınız. Tekrar premium alırsanız 1 eylüle kadar göreviniz olmayacağı için 15 eylüle kadar premium almamanız gerekiyor.

Lig dediğiniz ayrı bir maç sistemi değil, normal maçlarınızdan kazandığınızda 14 puan alıyorsunuz, kaybettiğinizde 9 puanınız gidiyor. Ay sonu sıralamaya girerseniz;
1. 12.000
2. 7.000
3. 4.500
4. 3.000
şeklinde ödüllendiriliyorsunuz. Her ligin yüzlerce alt ligi olduğu için sıralamalara girmek kolay.
kanka premıum aldım gorevımın bıtmesıne 25 gun var daha 1 hafta ıcınde 60 wın lık gorevı bıtırırım bu gorev yenılenmıcekmı beklıcekmıyım ay sonuna kadar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı