ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Öncelikle selam bugün face it Premium aldım ama görevlere girince sadece 1 tane çıkıyor.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #11 Metin Eren Türkmen dedi: Hiç denemedim ben yazdığımda hep İngilizce yazmıştım. Yazamam diyorsanız çeviriyi kullanabilirsiniz onlar anlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Mağaza sipariş kimliği diyor orayı boş bıraksam olur mu? Metin Eren Türkmen dedi: Hiç denemedim ben yazdığımda hep İngilizce yazmıştım. Yazamam diyorsanız çeviriyi kullanabilirsiniz onlar anlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çeviriden kulanma vaktim gelmiş. D Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Hiç denemedim ben yazdığımda hep İngilizce yazmıştım. Yazamam diyorsanız çeviriyi kullanabilirsiniz onlar anlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Mağaza sipariş kimliği diyor orayı boş bıraksam olur mu? Metin Eren Türkmen dedi: Hiç denemedim ben yazdığımda hep İngilizce yazmıştım. Yazamam diyorsanız çeviriyi kullanabilirsiniz onlar anlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çeviriden kulanma vaktim gelmiş. D
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 2 Haziran 2022 #12 ZerTV dedi: Mağaza sipariş kimliği diyor orayı boş bıraksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Orayı boş bırakıp görev olmadığına dair resim ekleyip gönderebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Mağaza sipariş kimliği diyor orayı boş bıraksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Orayı boş bırakıp görev olmadığına dair resim ekleyip gönderebilirsiniz.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #13 Metin Eren Türkmen dedi: Orayı boş bırakıp görev olmadığına dair resim ekleyip gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Shop Order ID: Cannot be blank O kısımı doldurmam lazım hata veriyor. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Orayı boş bırakıp görev olmadığına dair resim ekleyip gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Shop Order ID: Cannot be blank O kısımı doldurmam lazım hata veriyor.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.224 Makaleler 1 Çözümler 348 2 Haziran 2022 #14 Oyun aboneliklerinde Premium görevleri yok diye biliyorum. Premium alman gerekebilir. Değişmediyse tabii. Artı 0 Eksi
Oyun aboneliklerinde Premium görevleri yok diye biliyorum. Premium alman gerekebilir. Değişmediyse tabii.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #15 231561 dedi: Oyun aboneliklerinde Premium görevleri yok diye biliyorum. Premium alman gerekebilir. Değişmediyse tabii. Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum ben. Artı 0 Eksi
231561 dedi: Oyun aboneliklerinde Premium görevleri yok diye biliyorum. Premium alman gerekebilir. Değişmediyse tabii. Genişletmek için tıkla... Var diye biliyorum ben.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.224 Makaleler 1 Çözümler 348 2 Haziran 2022 #16 @ZerTV Yokmuş. Buradan bakabilirsin. FACEIT.com Compete on your favorite games. Join matchmaking, leagues, daily tournaments and win prizes. Find or create competitions today! www.faceit.com Artı 0 Eksi
@ZerTV Yokmuş. Buradan bakabilirsin. FACEIT.com Compete on your favorite games. Join matchmaking, leagues, daily tournaments and win prizes. Find or create competitions today! www.faceit.com
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 2 Haziran 2022 #17 ZerTV dedi: Var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Oyun aboneliği aldıysanız evet arkadaşın söylediği gibi onlar için görevler mevcut değil. Premium aldınız sandım yazıdan. Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Oyun aboneliği aldıysanız evet arkadaşın söylediği gibi onlar için görevler mevcut değil. Premium aldınız sandım yazıdan.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #18 Metin Eren Türkmen dedi: Oyun aboneliği aldıysanız evet arkadaşın söylediği gibi onlar için görevler mevcut değil. Premium aldınız sandım yazıdan. Genişletmek için tıkla... Premium için ayrı ödemem mi gerekiyor? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Oyun aboneliği aldıysanız evet arkadaşın söylediği gibi onlar için görevler mevcut değil. Premium aldınız sandım yazıdan. Genişletmek için tıkla... Premium için ayrı ödemem mi gerekiyor?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 2 Haziran 2022 #19 ZerTV dedi: Premium için ayrı ödemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Oyun aboneliğini iptal edip premium alabilirsiniz, fiyat farkı var. Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Premium için ayrı ödemem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Oyun aboneliğini iptal edip premium alabilirsiniz, fiyat farkı var.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #20 Metin Eren Türkmen dedi: Oyun aboneliğini iptal edip Premium alabilirsiniz, fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... GameSatış üzerinden almıştım aboneliği. Metin Eren Türkmen dedi: Oyun aboneliğini iptal edip Premium alabilirsiniz, fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok zaman tekrardan Premium almam lazım. Yıne alırsam gözükmezse? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Oyun aboneliğini iptal edip Premium alabilirsiniz, fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... GameSatış üzerinden almıştım aboneliği. Metin Eren Türkmen dedi: Oyun aboneliğini iptal edip Premium alabilirsiniz, fiyat farkı var. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok zaman tekrardan Premium almam lazım. Yıne alırsam gözükmezse?