ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Öncelikle selam bugün face it Premium aldım ama görevlere girince sadece 1 tane çıkıyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 3 Haziran 2022 #31 ZerTV dedi: Site üzerinden bakıyorum ve yardımın için teşekkürler. Hocam dönüş yaptılar ama. Eki Görüntüle 1407983 Böyle bir cevap geldi. Genişletmek için tıkla... Hesap bilgileriniz zaten görünüyor, Premium aktif değil mi? Yanıt olarak hesabınızda Premium olduğunu söyleyebilirsiniz aktifse. Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Site üzerinden bakıyorum ve yardımın için teşekkürler. Hocam dönüş yaptılar ama. Eki Görüntüle 1407983 Böyle bir cevap geldi. Genişletmek için tıkla... Hesap bilgileriniz zaten görünüyor, Premium aktif değil mi? Yanıt olarak hesabınızda Premium olduğunu söyleyebilirsiniz aktifse.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #32 Metin Eren Türkmen dedi: Hesap bilgileriniz zaten görünüyor, Premium aktif değil mi? Yanıt olarak hesabınızda Premium olduğunu söyleyebilirsiniz aktifse. Genişletmek için tıkla... Profilim linkini attım. Ve aktif olması lazım olmazsa o yazı cıkmazdı. Metin Eren Türkmen dedi: Hesap bilgileriniz zaten görünüyor, Premium aktif değil mi? Yanıt olarak hesabınızda Premium olduğunu söyleyebilirsiniz aktifse. Genişletmek için tıkla... Dün aldığım Game aboneliği iade için ticket attım konuyu kapatmışlar. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Hesap bilgileriniz zaten görünüyor, Premium aktif değil mi? Yanıt olarak hesabınızda Premium olduğunu söyleyebilirsiniz aktifse. Genişletmek için tıkla... Profilim linkini attım. Ve aktif olması lazım olmazsa o yazı cıkmazdı. Metin Eren Türkmen dedi: Hesap bilgileriniz zaten görünüyor, Premium aktif değil mi? Yanıt olarak hesabınızda Premium olduğunu söyleyebilirsiniz aktifse. Genişletmek için tıkla... Dün aldığım Game aboneliği iade için ticket attım konuyu kapatmışlar.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 3 Haziran 2022 #33 ZerTV dedi: Profilim linkini attım. Ve aktif olması lazım olmazsa o yazı çıkmazdı. Genişletmek için tıkla... Profilinizde isminizin üstünde şu şekilde işaret var mı? Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Profilim linkini attım. Ve aktif olması lazım olmazsa o yazı çıkmazdı. Genişletmek için tıkla... Profilinizde isminizin üstünde şu şekilde işaret var mı?
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #34 Metin Eren Türkmen dedi: Eki Görüntüle 1408001 Profilinizde isminizin üstünde şu şekilde işaret var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam. https://www.faceit.com/en/players/eneaJ bakabilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_6.png 97,2 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Eki Görüntüle 1408001 Profilinizde isminizin üstünde şu şekilde işaret var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam. https://www.faceit.com/en/players/eneaJ bakabilirsiniz.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 3 Haziran 2022 #35 ZerTV dedi: Var hocam. https://www.faceit.com/en/players/eneaJ bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Desteğin premiumun aktif olduğunu görmesi lazım. Diğer yanıtta bakalım ne diyecekler. Sonuçta premium aktif. Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Var hocam. https://www.faceit.com/en/players/eneaJ bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Desteğin premiumun aktif olduğunu görmesi lazım. Diğer yanıtta bakalım ne diyecekler. Sonuçta premium aktif.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #36 Metin Eren Türkmen dedi: Eki Görüntüle 1408001 profilinizde isminizin üstünde şu şekilde işaret var mı? Genişletmek için tıkla... Neden böyle oldu ki? Benım main hesabımı satmadan once 20klık görev vardı dığer CS:GO'dan VAC yedıgım hesapta 12K vardı. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Eki Görüntüle 1408001 profilinizde isminizin üstünde şu şekilde işaret var mı? Genişletmek için tıkla... Neden böyle oldu ki? Benım main hesabımı satmadan once 20klık görev vardı dığer CS:GO'dan VAC yedıgım hesapta 12K vardı.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 3 Haziran 2022 #37 ZerTV dedi: Neden böyle oldu ki? Benım main hesabımı satmadan once 20klık görev vardı dığer CS:GO'dan VAC yedıgım hesapta 12K vardı. Genişletmek için tıkla... Hiç başıma gelmedi neden olduğunu bilmiyorum ama destek çözecektir. Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Neden böyle oldu ki? Benım main hesabımı satmadan once 20klık görev vardı dığer CS:GO'dan VAC yedıgım hesapta 12K vardı. Genişletmek için tıkla... Hiç başıma gelmedi neden olduğunu bilmiyorum ama destek çözecektir.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #38 Metin Eren Türkmen dedi: Hiç başıma gelmedi neden olduğunu bilmiyorum ama destek çözecektir. Genişletmek için tıkla... Umarım çözerler ama faceit destek ekibini çok beğenmıyorum. Bir kere daha yaşadım adamlar direkt konuyu kapatmışlardı Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Hiç başıma gelmedi neden olduğunu bilmiyorum ama destek çözecektir. Genişletmek için tıkla... Umarım çözerler ama faceit destek ekibini çok beğenmıyorum. Bir kere daha yaşadım adamlar direkt konuyu kapatmışlardı
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 4 Haziran 2022 #39 ZerTV dedi: Umarım çözerler ama faceit destek ekibini çok beğenmıyorum. Bir kere daha yaşadım adamlar direkt konuyu kapatmışlardı Genişletmek için tıkla... Dönüş yaptılar mı hocam? Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Umarım çözerler ama faceit destek ekibini çok beğenmıyorum. Bir kere daha yaşadım adamlar direkt konuyu kapatmışlardı Genişletmek için tıkla... Dönüş yaptılar mı hocam?
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #40 Metin Eren Türkmen dedi: Dönüş yaptılar mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha beklıyorumda neden bu kadar geç bakıyorlar? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Dönüş yaptılar mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam daha beklıyorumda neden bu kadar geç bakıyorlar?