ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #1 Öncelikle selam bugün face it Premium aldım ama görevlere girince sadece 1 tane çıkıyor.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 6 Çözümler 425 Yer İstanbul 4 Haziran 2022 #41 ZerTV dedi: Yok hocam daha beklıyorumda neden bu kadar geç bakıyorlar? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, benim bir kaç defa böyle işim düştüğünde attığım ticketlara genelde gün içerisinde cevap gelirdi ve sorun çözülürdü. Artı 0 Eksi
ZerTV dedi: Yok hocam daha beklıyorumda neden bu kadar geç bakıyorlar? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, benim bir kaç defa böyle işim düştüğünde attığım ticketlara genelde gün içerisinde cevap gelirdi ve sorun çözülürdü.
KS KS ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.453 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #42 Metin Eren Türkmen dedi: Bilmiyorum ki, benim birkaç defa böyle işim düştüğünde attığım ticketlara genelde gün içerisinde cevap gelirdi ve sorun çözülürdü. Genişletmek için tıkla... Bu face it benı sevimiyor sanırım ve tekrar baktım yazan yok. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Bilmiyorum ki, benim birkaç defa böyle işim düştüğünde attığım ticketlara genelde gün içerisinde cevap gelirdi ve sorun çözülürdü. Genişletmek için tıkla... Bu face it benı sevimiyor sanırım ve tekrar baktım yazan yok.