FACEIT Premium iade süresi

Epicfeno

Megapat
Daha fazla  
Ben geçtiğimiz kasım ayının 22'sinde Premium almıştım. Ben de dün garanti hesabıma Valhalla'yı almak için 200 TL yükledim ve eve gelince baktım ki FACEIT 59 TL çekmiş kartımdan. Üstelik otomatik ödeme talimatı falan da vermediğime rağmen aboneliğimi 1 ay uzatmış. Mail attığım da bana 10 iş günü beklemem gerektiğini söylediler paranın hesaba geçmesi için. Eğer 31'ine kadar hesaba para geri yatırılmaz ise oyunu alamayacağım ve gerçekten o zaman kahrolurum. Aranızda bu tür bir sıkıntı yaşamış olan var mı, varsa hesabınıza ne zaman iade oldu para? Bu arada ödeme xsolla üzerinden oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geçtiğimiz kasım ayının 22'sinde Premium almıştım. Ben de dün garanti hesabıma Valhalla'yı almak için 200 TL yükledim ve eve gelince baktım ki FACEIT 59 TL çekmiş kartımdan. Üstelik otomatik ödeme talimatı falan da vermediğime rağmen aboneliğimi 1 ay uzatmış. Mail attığım da bana 10 iş günü beklemem gerektiğini söylediler paranın hesaba geçmesi için. Eğer 31'ine kadar hesaba para geri yatırılmaz ise oyunu alamayacağım ve gerçekten o zaman kahrolurum. Aranızda bu tür bir sıkıntı yaşamış olan var mı, varsa hesabınıza ne zaman iade oldu para? Bu arada ödeme Xsolla üzerinden oldu.

Merhaba bende 1 aylık almıştım bu ay otomatik yenileme yapmış bende farkına olmadan birkaç maç attım. Sonra bir baktım Premium hala devam ediyor. Şimdi ticket attım acaba oynadığım için iade kabul olmaz mı? Siz oynamış mıydınız?

Merhaba bende 1 aylık almıştım bu ay otomatik yenileme yapmış bende farkına olmadan birkaç maç attım. Sonra bir baktım Premium hala devam ediyor. Şimdi ticket attım acaba oynadığım için iade kabul olmaz mı? Siz oynamış mıydınız?
Hayır oynamamıştım ama iade kabul olur büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı