S Serrdarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar şimdi FACEIT Premium almayı düşünüyorum. Fakat FACEIT puanları her ay başı yenileniyor mu bunu merak ediyorum.( CS:GO için) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2023
Arkadaşlar şimdi FACEIT Premium almayı düşünüyorum. Fakat FACEIT puanları her ay başı yenileniyor mu bunu merak ediyorum.( CS:GO için)
5 504940 Centipat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 568 27 Şubat 2023 #2 Serrdarr dedi: Arkadaşlar şimdi FACEIT Premium almayı düşünüyorum. Fakat FACEIT puanları her ay başı yenileniyor mu bunu merak ediyorum.( CS:GO için) Genişletmek için tıkla... Sıfırlanmıyor ama kasmasının zor olduğunu söylememe herhalde gerek yok.
Serrdarr dedi: Arkadaşlar şimdi FACEIT Premium almayı düşünüyorum. Fakat FACEIT puanları her ay başı yenileniyor mu bunu merak ediyorum.( CS:GO için) Genişletmek için tıkla... Sıfırlanmıyor ama kasmasının zor olduğunu söylememe herhalde gerek yok.
S Serrdarr Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 504940 dedi: Sıfırlanmıyor ama kasmasının zor olduğunu söylememe herhalde gerek yok. Genişletmek için tıkla... sorun değil dostum vaktim bol hallederim o kısmını teşekkür ederim yarımcı olduğun için
504940 dedi: Sıfırlanmıyor ama kasmasının zor olduğunu söylememe herhalde gerek yok. Genişletmek için tıkla... sorun değil dostum vaktim bol hallederim o kısmını teşekkür ederim yarımcı olduğun için