Selamlar. Ben FACEIT hakkında bir duyum aldım. Eğer FACEIT hesabı açarken seçkin rankınız ne kadar yüksekse o kadar FACEIT leveliniz yüksek oluyormuş. yani anladığım seçkinde 30k ve üstü olursak face it 10 levelden başlatıyormuş. doğru mu bu acaba?
Faceit üzerinde böyle bir yazı buldum ama yeni başlamış bir arkadaşım olmadığı için emin değilim en yüksek kaçta başlattığından. Ama sanmıyorum 30k seçkin birisini 10 level başlatacağını zaten seçkin hile dolu.
Faceit üzerinde böyle bir yazı buldum ama yeni başlamış bir arkadaşım olmadığı için emin değilim en yüksek kaçta başlattığından. Ama sanmıyorum 30k seçkin birisini 10 level başlatacağını zaten seçkin hile dolu.Eki Görüntüle 2495798
Bildiğim böyle bir şey yok. Benim seçkin hesabım 10k ve Faceit başladığımda 4 level 1000 puan verdi. Başka arkadaşlarım da başladığında onlar da aynı level ve puanla başladı.
Bildiğim böyle bir şey yok. Benim seçkin hesabım 10k ve Faceit başladığımda 4 level 1000 puan verdi. Başka arkadaşlarım da başladığında onlar da aynı level ve puanla başladı.