Çözüldü FACEIT seçkinsiz oynanamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XeyhNss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşla FACEIT oynamak istiyoruz ama o hesabını bağlarken seçkin istiyor. Benim hesabım önceden de olduğu için bağlamama gerek yok ve seçkinsiz maç atabiliyorum fakat arkadaşım atamıyor.

Arkadaşla FACEIT oynamak istiyoruz ama o hesabını bağlarken seçkin istiyor. Benim hesabım önceden de olduğu için bağlamama gerek yok ve seçkinsiz maç atabiliyorum fakat arkadaşım atamıyor.

Subat basinda gelmis olan guncelleme ile yeni üyeler icin seckin zorunlu oldu.

Prime alacaksanız gidip resmi sunucularda oynayın daha iyi. Prime alacak durumum olmasa FACEIT oynarım anca. Hem Prime alacağım hem de FACEIT oynayacağım böyle iş mi olur

Prime alacaksanız gidip resmi sunucularda oynayın daha iyi. Prime alacak durumum olmasa FACEIT oynarım anca. Hem Prime alacağım hem de FACEIT oynayacağım böyle iş mi olur

FACEIT cidden bir nimet hocam. Prime olsa bile Valve sunucularinda zaman kaybetmeye degmez sadece kasa dusurmek icin oynanir. FACEIT'te Maçlar daha rekabetci geciyor ve hile gelme olasiligi cok daha az seckine gore bile.

Prime gelmesi mantıklı öyle deme 0 lvl'lerin çoğu smurf. Şu anki kayıtlardaki prime olmayan hesaplar oynayabiliyor. Yukarıda cevabı verilmiş. Hem o hesapların çoğu hile açıyordu adamlar bir şekil faceit'den hile geçirmeyi başardı.

İfadeler: kxy

FACEIT daha nezih daha güzel bir ortam. Hilesiz hurdasız.5. levelden sonra sarıyor ama 5 level altı çok kötü.

FACEIT cidden bir nimet hocam. Prime olsa bile Valve sunucularinda zaman kaybetmeye degmez sadece kasa dusurmek icin oynanir. FACEIT'te maçlar daha rekabetci geciyor ve hile gelme olasiligi cok daha az seckine gore bile.
Resmi sunucularda hile sorunu var ama Prime olunca bir nebze düzeliyor. Zaten FACEIT'de bile hile açılıyor yani Online oyun varsa hile her zaman olur. Ama FACEIT çok daha iyi iş başarıyor Valve'ye göre. Ama resmi sunucularda oynayan kişiler çok daha fazla ve dediğiniz gibi kasa düşme gibi avantajları var.

Her oyunda hile açılır. FACEIT'de hile oranı çok daha az ama illaki karşına geliyor. Prime alıp resmi sunucuda oynamak daha iyi diye düşünüyorum. İki sunucuda da hile var, birinde daha fazla hile bulunuyor sadece.

Şöyle düşün çoğu hesap 0 level ve bedava hesaplardan oluşuyor. Bunlara smurf'ler dadanmaz mı? Bu arada kimlik verme geldi oyuna tespit ederlerse kimlik istiyorlar örneğin sizden de şüphelenirlerse kimlik isterler. Zaten paradan yana probleminiz yoksa yine bir şey istiyorlar yani değişen bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…