egoista281 Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:09 #1 CS2'de FACEIT anti cheat için Secure Boot hatası veriyor ama değiştiremiyorum çünkü desteklenmiyor diyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı?
CS2'de FACEIT anti cheat için Secure Boot hatası veriyor ama değiştiremiyorum çünkü desteklenmiyor diyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı?
zetasinc Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:17 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video ile açmıştım bir bak istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video ile açmıştım bir bak istersen.
egoista281 Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:56 #3 Çözdüm aslında destekliyormuş BIOS legacy modunda olduğu için cms moduna almış uifi moduna alınca düzeldi.
Çözdüm aslında destekliyormuş BIOS legacy modunda olduğu için cms moduna almış uifi moduna alınca düzeldi.