egoista281 Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2025 #1 CS2'de FACEIT anti cheat için Secure Boot hatası veriyor ama değiştiremiyorum çünkü desteklenmiyor diyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı?
CS2'de FACEIT anti cheat için Secure Boot hatası veriyor ama değiştiremiyorum çünkü desteklenmiyor diyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı?
zetasinc Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri "İşlemci Intel Core i5-9400F Ekran Kartı AMD Radeon RX 590 Anakart MSI H310M VDH Plus RAM 16 GB DDR4 2666 MHz" Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video ile açmıştım bir bak istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ben bu video ile açmıştım bir bak istersen.
egoista281 Centipat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2025 #3 Çözdüm aslında destekliyormuş BIOS legacy modunda olduğu için cms moduna almış uifi moduna alınca düzeldi.
Çözdüm aslında destekliyormuş BIOS legacy modunda olduğu için cms moduna almış uifi moduna alınca düzeldi.