FACEIT Steam hesabımı nasıl silebilirim? FACEIT'i bırakacağım, ama silemiyorum. Bir türlü bulamadım. Hesabımın orada kalmasından korkuyorum, API key dolandırıcılığı olabilir gibi düşündüm. Nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
Steam hesabınızı bir kere bağlamışsanız bir daha kaldıramazsınız diye biliyorum. Yine de FACEIT destek ile iletişime geçin ama sanmıyorum bağlantıyı kaldıracaklarını.
Bırak kalsın hesabın bence. Hesabını sildirince veya deaktive ettirince aynı Steam hesabına bir daha başka bir FACEIT hesabı bağlayamıyorsun. API anahtarı konusunda sıkıntı olmaz, güvenilir platform. FACEIT'i bırakacaksan sadece FACEIT üzerinden oynama, bu kadar.
Bağlantıyı kaldıramıyorsunuz diye biliyorum. Bir hesap bir kere bağlandımı artık o bağlantı kopmuyor bu da hilecilere veya daha farklı şeylere karşı aldıkları bir önlemdi sanırım. Orasını siz tahmin edersiniz.
Steam hesabınızı bir kere bağlamışsanız bir daha kaldıramazsınız diye biliyorum. Yine de FACEIT destek ile iletişime geçin ama sanmıyorum bağlantıyı kaldıracaklarını.
Güvenilir olduğunu biliyorum FACEIT'ten ban yesem bile bir şey olmaz cünkü biraz fazla küfür ettim yabancılarla falan hesapda 50 60 tane oyun var ondan korktumda herhalde bir şey olmaz sayfa sayfa araştırdım ilginiz için teşekkür ederim.
Aklima bir soru daha takıldı acaba API key sıfırlasam FACEIT'den o izin verdiğimiz kısımlara erişebilir / erişmiyebilir mi denesem mi?
FACEIT'in API key ile bir alakası yok, API Key'ine erişimleri de yok. Hesabın ile ilgili tek bildikleri şey 7 ile başlayan steamID64 numarası, o kadar.