Ronaldo12344 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 993 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar genellikle sorun olmuyor ama bazı maçlara girerken "your SteamID not allowed" diyor. Çözümünü bilen var mı?
Arkadaşlar genellikle sorun olmuyor ama bazı maçlara girerken "your SteamID not allowed" diyor. Çözümünü bilen var mı?
ertmee Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 433 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #2 Faceit hesabına bağlı Steam ile kullandığın Steam farklı büyük ihtimal. Not: Galiba sende sıkıntı yok, oynayabiliyorsun. Yanlış yönledirme olmasın.
Faceit hesabına bağlı Steam ile kullandığın Steam farklı büyük ihtimal. Not: Galiba sende sıkıntı yok, oynayabiliyorsun. Yanlış yönledirme olmasın.
Ronaldo12344 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 993 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 @ertmee yok aga iki üç el girdik arkadaşımla onun farklı nedenden dolayı girmedi ben girebildim. Bu sefer o girmişti tam oldu diyorduk. Durduk yete öyle yazı çıkarttı. (Hesap farklı olamaz zaten tek hedabım var 2 yıldır giriyorum)
@ertmee yok aga iki üç el girdik arkadaşımla onun farklı nedenden dolayı girmedi ben girebildim. Bu sefer o girmişti tam oldu diyorduk. Durduk yete öyle yazı çıkarttı. (Hesap farklı olamaz zaten tek hedabım var 2 yıldır giriyorum)
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2023 #4 Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby ID ffffffffffffffff bende böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım çözümünü biliyor musunuz?
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby ID ffffffffffffffff bende böyle bir hata alıyorum ne yapmalıyım çözümünü biliyor musunuz?