Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #1 Böyle bir uyarı alıyorum. Oyunumu bugün güncelledim ama uyarı vermeye devam ediyor ne yapmam lazım? Ayrıca FACEIT'deki uyarıya göre oyuna girersem ban yiyebilirim. Oyuna girersem ban yer miyim?
Böyle bir uyarı alıyorum. Oyunumu bugün güncelledim ama uyarı vermeye devam ediyor ne yapmam lazım? Ayrıca FACEIT'deki uyarıya göre oyuna girersem ban yiyebilirim. Oyuna girersem ban yer miyim?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 9 Haziran 2021 #2 CS:GO'ya güncelleme gelmiş. Güncelleme yapmanı söylüyor. Ayrıca onlar da sunucularına güncelleme yapacakmış, o uyarı gidene kadar bekle.
CS:GO'ya güncelleme gelmiş. Güncelleme yapmanı söylüyor. Ayrıca onlar da sunucularına güncelleme yapacakmış, o uyarı gidene kadar bekle.
Crazyboypc Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #3 Büyük ihtimalle prime in yok ve yeni güncelleme ile primelar dereceli maçlara giremeyecek. (Faceit in bununla alakası yokmuş.)
Büyük ihtimalle prime in yok ve yeni güncelleme ile primelar dereceli maçlara giremeyecek. (Faceit in bununla alakası yokmuş.)
Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #4 emircanunlts dedi: CS:GO'ya güncelleme gelmiş. Güncelleme yapmanı söylüyor. Ayrıca onlar da sunucularına güncelleme yapacakmış, o uyarı gidene kadar bekle. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yaptım zaten.
emircanunlts dedi: CS:GO'ya güncelleme gelmiş. Güncelleme yapmanı söylüyor. Ayrıca onlar da sunucularına güncelleme yapacakmış, o uyarı gidene kadar bekle. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yaptım zaten.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 9 Haziran 2021 #5 Crazyboypc dedi: Büyük ihtimalle prime in yok ve yeni güncelleme ile primelar dereceli maçlara giremeyecek. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Faceit girmesi için Prime olması gerekmiyor. Forever61 dedi: Güncellemeyi yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Cümlenin devamını da okuyun.
Crazyboypc dedi: Büyük ihtimalle prime in yok ve yeni güncelleme ile primelar dereceli maçlara giremeyecek. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyin. Faceit girmesi için Prime olması gerekmiyor. Forever61 dedi: Güncellemeyi yaptım zaten. Genişletmek için tıkla... Cümlenin devamını da okuyun.
Forever61 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 602 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #6 emircanunlts dedi: Yanlış bilgi vermeyin. Faceit girmesi için Prime olması gerekmiyor. Cümlenin devamını da okuyun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Devamını okumamıştım.
emircanunlts dedi: Yanlış bilgi vermeyin. Faceit girmesi için Prime olması gerekmiyor. Cümlenin devamını da okuyun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Devamını okumamıştım.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #7 Oyunun güncelse rahatça girebilirsin onlarca kez başıma geldi, ban yemezsin.