M Mertcaan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 42 3 Ağustos 2020 #1 Faceit oynayan arkadaşlar yazsın birlikte oynayalım mm rankım: DMG , adamı kanser etmeyecek arkadaşlar yazarsa daha iyi olur.
Faceit oynayan arkadaşlar yazsın birlikte oynayalım mm rankım: DMG , adamı kanser etmeyecek arkadaşlar yazarsa daha iyi olur.
S Semickk1 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 91 3 Ağustos 2020 #2 Mertcaan dedi: Faceit oynayan arkadaşlar yazsın birlikte oynayalım mm rankım: DMG , adamı kanser etmeyecek arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yaşın kaç?
Mertcaan dedi: Faceit oynayan arkadaşlar yazsın birlikte oynayalım mm rankım: DMG , adamı kanser etmeyecek arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yaşın kaç?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 3 Ağustos 2020 #3 Mertcaan dedi: Faceit oynayan arkadaşlar yazsın birlikte oynayalım mm rankım: Dmg, adamı kanser etmeyecek arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam VAC yemeden önce eşlik edebilseydim birlikte iyi iş çıkarabilirdik ama VAC yedikten sonra 1 sene oynamadım. ☹
Mertcaan dedi: Faceit oynayan arkadaşlar yazsın birlikte oynayalım mm rankım: Dmg, adamı kanser etmeyecek arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam VAC yemeden önce eşlik edebilseydim birlikte iyi iş çıkarabilirdik ama VAC yedikten sonra 1 sene oynamadım. ☹
Nato1925 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 12 3 Ağustos 2020 #4 oynamak isterim ama iyi bir oyuncu değilim eğlencesine oynuyorum istersen ekle arkadaş kodum 838546843
oynamak isterim ama iyi bir oyuncu değilim eğlencesine oynuyorum istersen ekle arkadaş kodum 838546843
M Mertcaan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 42 3 Ağustos 2020 #5 Semickk1 dedi: Yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... 19 Bu arada ilk mesajımda söylemeyi unutmuşum premium giriyorum. Semickk1 dedi: Yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... senin rankın ne? Son düzenleme: 4 Ağustos 2020
Semickk1 dedi: Yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... 19 Bu arada ilk mesajımda söylemeyi unutmuşum premium giriyorum. Semickk1 dedi: Yaşın kaç? Genişletmek için tıkla... senin rankın ne?