nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 618 Makaleler 1 Çözümler 1 Pazartesi 02:35 #1 Selamlar, Arkadaşlar TSL'de abonelik alınca sadece Türk serverlerinde 5-20 ping arası mı oynuyoruz? Doğru mu bu? Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 09:23
Selamlar, Arkadaşlar TSL'de abonelik alınca sadece Türk serverlerinde 5-20 ping arası mı oynuyoruz? Doğru mu bu?
ceyhunemre Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 661 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri A620M-E / R7 7700 / 32 GB Kingston 5200MHz / RX 6600 / 2 TB HDD 7200RPM Cinsiyet Erkek Pazartesi 09:38 #2 nelielwashere dedi: Selamlar, Arkadaşlar TSL'de abonelik alınca sadece Türk serverlerinde 5-20 ping arası mı oynuyoruz? Doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de CS serverı mı var ?
nelielwashere dedi: Selamlar, Arkadaşlar TSL'de abonelik alınca sadece Türk serverlerinde 5-20 ping arası mı oynuyoruz? Doğru mu bu? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de CS serverı mı var ?
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 618 Makaleler 1 Çözümler 1 Pazartesi 22:11 #3 ceyhunemre dedi: Türkiye'de CS serverı mı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum bir yerde okumuştum bu organizasyona abone olunca türk serverlerinde düşük pingle oynuyoruz diye.
ceyhunemre dedi: Türkiye'de CS serverı mı var ? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum bir yerde okumuştum bu organizasyona abone olunca türk serverlerinde düşük pingle oynuyoruz diye.
baterang06 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:39 #4 nelielwashere dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum bir yerde okumuştum bu organizasyona abone olunca Türk serverlerinde düşük pingle oynuyoruz diye. Genişletmek için tıkla... Evet TR serverları var sadece abone olunan kişilerle eşleşiyorsun normal FACEIT levelına etki ediyor.
nelielwashere dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum bir yerde okumuştum bu organizasyona abone olunca Türk serverlerinde düşük pingle oynuyoruz diye. Genişletmek için tıkla... Evet TR serverları var sadece abone olunan kişilerle eşleşiyorsun normal FACEIT levelına etki ediyor.
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 618 Makaleler 1 Çözümler 1 Cuma 22:21 #5 baterang06 dedi: Evet TR serverları var sadece abone olunan kişilerle eşleşiyorsun normal FACEIT levelına etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler, fakat nasıl eşleşmeye gireceğiz TSL'de ?
baterang06 dedi: Evet TR serverları var sadece abone olunan kişilerle eşleşiyorsun normal FACEIT levelına etki ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler, fakat nasıl eşleşmeye gireceğiz TSL'de ?