Ricendly Zeptopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 CS:GO FACEIT'de yaptım whitebit görevini tamamladım ama nasıl çekeceğimi bilmiyorum. Whitebit hesabına 5$'lık coini nasıl alabilirim?
CS:GO FACEIT'de yaptım whitebit görevini tamamladım ama nasıl çekeceğimi bilmiyorum. Whitebit hesabına 5$'lık coini nasıl alabilirim?
laisauran Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 WhiteBit'e üye ol code bölümüne gir kodu yapıştır kimlik doğrulamasını yap sonra binance hesabına falan yolla parayı oradan çekersin Artı 0 Eksi
WhiteBit'e üye ol code bölümüne gir kodu yapıştır kimlik doğrulamasını yap sonra binance hesabına falan yolla parayı oradan çekersin
Turkıahv Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 laisauran dedi: WhiteBit'e üye ol code bölümüne gir kodu yapıştır kimlik doğrulamasını yap sonra binance hesabına falan yolla parayı oradan çekersin Genişletmek için tıkla... binance yerine direkt kredi kartına alamıyor muyuz Artı 0 Eksi
laisauran dedi: WhiteBit'e üye ol code bölümüne gir kodu yapıştır kimlik doğrulamasını yap sonra binance hesabına falan yolla parayı oradan çekersin Genişletmek için tıkla... binance yerine direkt kredi kartına alamıyor muyuz