CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 770 Çözümler 2 1 Nisan 2023 #1 İyi akşamlar arkadaşlar ve hayırlı ramazanlar hepinize. Ben şunu soracaktım FACEIT hesabımın yetenek seviyesini nasıl artırabilirim acaba? Bir bilginiz var mı bu konu hakkında? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2023
İyi akşamlar arkadaşlar ve hayırlı ramazanlar hepinize. Ben şunu soracaktım FACEIT hesabımın yetenek seviyesini nasıl artırabilirim acaba? Bir bilginiz var mı bu konu hakkında?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 1 Nisan 2023 #2 Maç kazanman lazım. Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Nisan 2023 #3 Yetenek seviyesinden kastınız FACEIT leveli mi? Maç kazandıkça veya kaybettikçe puanınız artar veya düşer. Seviyeler arasında 150 puan var. Faceit Stats | Check Your Faceit Progress! Buraya FACEIT kullanıcı adınızı yazarak mevcut puanınızı vs görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yetenek seviyesinden kastınız FACEIT leveli mi? Maç kazandıkça veya kaybettikçe puanınız artar veya düşer. Seviyeler arasında 150 puan var. Faceit Stats | Check Your Faceit Progress! Buraya FACEIT kullanıcı adınızı yazarak mevcut puanınızı vs görebilirsiniz.
KS KS CyberNexus Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 770 Çözümler 2 1 Nisan 2023 #4 Metin Eren Türkmen dedi: Yetenek seviyesinden kastınız FACEIT leveli mi? Maç kazandıkça veya kaybettikçe puanınız artar veya düşer. Seviyeler arasında 150 puan var. Faceit Stats | Check Your Faceit Progress! Buraya FACEIT kullanıcı adınızı yazarak mevcut puanınızı vs görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Bir de lobilere katılıyorum ama ya seviye şartı arıyorlar ya da giriyorum atıyorlar bunu nasıl çözeceğim acaba? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Yetenek seviyesinden kastınız FACEIT leveli mi? Maç kazandıkça veya kaybettikçe puanınız artar veya düşer. Seviyeler arasında 150 puan var. Faceit Stats | Check Your Faceit Progress! Buraya FACEIT kullanıcı adınızı yazarak mevcut puanınızı vs görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Bir de lobilere katılıyorum ama ya seviye şartı arıyorlar ya da giriyorum atıyorlar bunu nasıl çözeceğim acaba?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Nisan 2023 #5 CyberNexus dedi: Tamam teşekkürler. Bir de lobilere katılıyorum ama ya seviye şartı arıyorlar ya da giriyorum atıyorlar bunu nasıl çözeceğim acaba? Genişletmek için tıkla... Kendiniz lobi oluşturabilirsiniz. Artı 0 Eksi
CyberNexus dedi: Tamam teşekkürler. Bir de lobilere katılıyorum ama ya seviye şartı arıyorlar ya da giriyorum atıyorlar bunu nasıl çözeceğim acaba? Genişletmek için tıkla... Kendiniz lobi oluşturabilirsiniz.