C Cardianor Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 103 Çözümler 2 14 Ocak 2023 #1 FACEIT hesabıma yeni açtığım Steam hesabımı bağlamak istiyorum. Değiştirilebilir mi? Birkaç sitede FACEIT desteğe İngilizce yazınca dönebilirler tarzında mesajlar gördüm.
FACEIT hesabıma yeni açtığım Steam hesabımı bağlamak istiyorum. Değiştirilebilir mi? Birkaç sitede FACEIT desteğe İngilizce yazınca dönebilirler tarzında mesajlar gördüm.
War is hell Femtopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 189 Çözümler 4 Yer Berlin, Almanya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400F RX 580 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Borsa 14 Ocak 2023 #2 Cardianor dedi: FACEIT hesabıma yeni açtığım Steam hesabımı bağlamak istiyorum. Değiştirilebilir mi? Birkaç sitede FACEIT desteğe İngilizce yazınca dönebilirler tarzında mesajlar gördüm. Genişletmek için tıkla... Bence evet. Desteğe yazmayı dene. Artı 0 Eksi
Cardianor dedi: FACEIT hesabıma yeni açtığım Steam hesabımı bağlamak istiyorum. Değiştirilebilir mi? Birkaç sitede FACEIT desteğe İngilizce yazınca dönebilirler tarzında mesajlar gördüm. Genişletmek için tıkla... Bence evet. Desteğe yazmayı dene.