E Emirevo Femtopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Marlon07011 dedi: Merhaba bu sabaha kadar her şey normaldi ama şu an FACEIT'e giriş yapamıyorum bütün bilgilerin doğru olduğuna eminim sıkıntı ne bilmiyorum. Bu bir hata mı ya da başka olan var mı? Hata olarak giriş bilgileri doğru değil diyor ama doğru. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var. 3 kere şifremi değiştim. Anti cheate girebiliyorum ama FACEIT'e giremiyorum. Ticket attım. Sorunun nedenini bilmiyorum.
Marlon07011 dedi: Merhaba bu sabaha kadar her şey normaldi ama şu an FACEIT'e giriş yapamıyorum bütün bilgilerin doğru olduğuna eminim sıkıntı ne bilmiyorum. Bu bir hata mı ya da başka olan var mı? Hata olarak giriş bilgileri doğru değil diyor ama doğru. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var. 3 kere şifremi değiştim. Anti cheate girebiliyorum ama FACEIT'e giremiyorum. Ticket attım. Sorunun nedenini bilmiyorum.
N Neo10 Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 Gece bende sikinti yasadim oyuna baglanmadi acayip hatalar falan verdi Bilgisayarimda 2 kez resledi kendini bi alakasi varmi bilmiyorum
Gece bende sikinti yasadim oyuna baglanmadi acayip hatalar falan verdi Bilgisayarimda 2 kez resledi kendini bi alakasi varmi bilmiyorum
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 31 Ocak 2021 #3 Tam emin değilim ama şikayet eden çok kişi olduğuna göre ya sunucular çöktü ya da bakıma alındı.