FACEIT'e Steam hesabımı bağlayamıyorum

yusufars

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl önce Steam hesabım çalınmıştı. Çalan kişi sanırım FACEIT oluşturmuş benim hesabımla. Biliyorsunuz FACEIT'te bir Steam hesabı ancak 1 FACEIT hesabına bağlanabiliyor. Ben FACEIT oynamak istiyorum. Biraz karıştırdım ama bulamadım. Ne yapmam lazım?

Benzerini bir arkadaşım yaşamıştı. Zamanında arkadaşına oynaması için verdiği Steam hesabı kendisine ait olmayan bir FACEIT hesabıyla ilişkilendirilmişti. Bundan da haberi yoktu kendisinin. Ticket attık, birçok yolu denedik. Ne yaptıysak FACEIT hesap bilgilerini doğrulayamadığımız için yardımcı olamadılar. Hesap bağlantısını kesme gibi bir hizmet de sunmuyorlar ve bu konuda çok ciddiler. En sonunda bir şekilde hesabın kullanıcı adını öğrenip yakın arkadaşına ait olduğunu öğrendik. Sonra onunla iletişime geçip bilgileri istedi sıfırlama yaptı. Senin durumunda yapabileceğin bir şey yok diye düşünüyorum.

Benzerini bir arkadaşım yaşamıştı. Zamanında arkadaşına oynaması için verdiği Steam hesabı kendisine ait olmayan bir FACEIT hesabıyla ilişkilendirilmişti. Bundan da haberi yoktu kendisinin. Ticket attık, birçok yolu denedik. Ne yaptıysak FACEIT hesap bilgilerini doğrulayamadığımız için yardımcı olamadılar. Hesap bağlantısını kesme gibi bir hizmet de sunmuyorlar ve bu konuda çok ciddiler. En sonunda bir şekilde hesabın kullanıcı adını öğrenip yakın arkadaşına ait olduğunu öğrendik. Sonra onunla iletişime geçip bilgileri istedi sıfırlama yaptı. Senin durumunda yapabileceğin bir şey yok diye düşünüyorum.
Arkadaş bir denesin denemekten zarar gelmez. Arkadaşın durumu farklı hesabı çalınmış kanıtlarıyla belki yeni hesap açma şansı sunabilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı