half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 FACEIT'i daha önce TF2 oynak için kullanmıştım Halo mcc vs oyunları ekleyebiliorum fakat CS:GO ekleyemiyorum.
FACEIT'i daha önce TF2 oynak için kullanmıştım Halo mcc vs oyunları ekleyebiliorum fakat CS:GO ekleyemiyorum.
sedenthal Centipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 130 29 Ocak 2023 #2 Connect Steam'e basıp steam bilgilerini gir.
half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 sedenthal dedi: connect Steam'e basıp Steam bilgilerini gir. Genişletmek için tıkla... Orasını bizde bilioz steamla giriş yapıyorum fakat hiçbir şekilde oturum açmıyor.
sedenthal dedi: connect Steam'e basıp Steam bilgilerini gir. Genişletmek için tıkla... Orasını bizde bilioz steamla giriş yapıyorum fakat hiçbir şekilde oturum açmıyor.
Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #4 half life oyuncusu dedi: FACEIT'i daha önce TF2 oynak için kullanmıştım Halo mcc vs oyunları ekleyebiliorum fakat CS:GO ekleyemiyorum. Eki Görüntüle 1649437 Genişletmek için tıkla... Senin hesabın sanırsam başka face It'e bağlı onun için başka hesapla dener misin?
half life oyuncusu dedi: FACEIT'i daha önce TF2 oynak için kullanmıştım Halo mcc vs oyunları ekleyebiliorum fakat CS:GO ekleyemiyorum. Eki Görüntüle 1649437 Genişletmek için tıkla... Senin hesabın sanırsam başka face It'e bağlı onun için başka hesapla dener misin?