FACEIT'te elom düşürüldü

benkerem

Hectopat
Merhaba, FACEIT'e yeni başladım. 48 oyunum var. Arkadaşım TCL diye bir Türk topluluğu olduğunu söyleyince katıldım. 1540 eloya kadar çıktım fakat tam level 7 olmak için oyuna girecekken ekte paylaştığım durumla karşılaştım. Takımımdaki bir oyuncu ban yediği için elom -42 düşürülmüş. Kendisiyle iki oyun attım ve ikisinde de 15-20 kill fazla aldım ban yiyen arkadaştan. Oyunda izlerken garip bir davranış sergilemedi. 2 oyun için ayırdığım zaman çöpe gitmiş oldu. Bunun saçmalık olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• faceit.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleyen: Moderatör:
Ban yemiş, başka hesap açıp gelmiş onda ban yediği için elonuz düşürülmüş, normal.

Sonuçta takımda bir hile vardı ve teknik olarak hile ile sizin kazanmanıza yardım etti. Tabii ki düşecek elonuz.

Sonuçta takımda bir hile vardı ve teknik olarak hile ile sizin kazanmanıza yardım etti. Tabii ki düşecek elonuz.

Adam bir kere agzini acmadi oyun icinde. İnfo falan hiçbir şey vermedi. 48 vurdum 29 vurdu 26 vurdum 20 vurdu ama hile sayesinde kazanmis sayildim. Banlanmisken baska hesap acip geliyorsa neden solo Q atmayip bizim zamanimizi caliyor gram anlamadim.

Hile olmayabilir, hwid ban yiyorsun sonuçta, bu da ban evasion oluyor.

Hile olmayabilir, Faceit banları genelde hilelere donanım ban atıyor diye biliyorum.

Oynuyor musun halen lvl 6'yım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…