FACEIT'te hile denk geldi

kurukafa11

Hectopat
Daha fazla  
CT tarafında oynarken öldükten sonra takım arkadaşlarımı izlerken 2'sinin hile olduğunu gördüm. İşin garip yanı karşı taraf da hile ve gerçekten belli ediyorlar. Anlamsız flickler, sürekli doğru site tahmin etmeler vesaire. Sizce gerçekten hile midirler yoksa ben mi abartıyorum?

Demosunu izle
FACEIT için hileler satılıyor yüksek fiyatlardan hatta Çin'den alet falan getirtiyorlar binlerce dolara tespit edilmemesi için.

Seviyeye göre değişir 10 level 3000 elo üstü ise oyunda tahmin yeteneği ekleniyor genelde tutuyor oynayış tarzını bildikten sonra karşı tarafı görüyor gibi oluyorsun.

Demosunu izle.
FACEIT için hileler satılıyor yüksek fiyatlardan hatta Çin'den alet falan getirtiyorlar binlerce dolara tespit edilmemesi için.

Şu an oynuyolar hala izliyorum ben mide gidip direk ölüyorum zaten cok belli karşı taraf beni wallbang atarak öldürdü 2 3 kez demoyu izlememe bile gerek yok.

Bu seviyelerde dediğim zor belki vardır ben denk gelmedim daha 2200 eloda oynuyorum 1 kere şüphelendim ama maç temiz çıktı genelde peek kaynaklı ölmüştüm.

Maç bittikten sonra eğer buraya demo atabilirsem atayım isterseniz bakın bir umarım ben yanılıyorumdur çünkü bırakmak istemiyorum oyunu ama galiba bu son maçım olacak.

Eki Görüntüle 2486380

Şu an oynuyolar hala izliyorum ben mide gidip direk ölüyorum zaten cok belli karşı taraf beni wallbang atarak öldürdü 2 3 kez demoyu izlememe bile gerek yok.
Faceit'de az da olsa hile var. Al buyur kaç ay öncesinin videosu ve bu Faceit level 10 eloydu sen düşün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maç bittikten sonra eğer buraya demo atabilirsem atayım isterseniz bakın bir umarım ben yanılıyorumdur çünkü bırakmak istemiyorum oyunu ama galiba bu son maçım olacak.

Olur bakarım ama FACEIT'te 0 hile garantisi diye bir şey yok olabiliyor bu Mm'de 10 oyunda 3 ise FACEIT'te 100 oyunda 2-3 falandır.

Olur bakarım ama FACEIT'te 0 hile garantisi diye bir şey yok olabiliyor bu Mm'de 10 oyunda 3 ise FACEIT'te 100 oyunda 2-3 falandır.

Bu linkten indirip direk bakabiliyor musunuz?

Bu arada youtube kanalında başka videolar da var onlara da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…