Gerçekten 100 de 1 de olsa bu oyun CS2 olunca oyun hevesim kaçıyor bu haliyle bile Valorant'dan iyi diyorum ama galiba dönüp dolaşacağım yer yine Valorant.
Direkt buraya yüklenmiyor RAR halinde ancak bir upload sitesi aracılığı ile gönderebilirsiniz. Çok şüpheli hareket varsa hile olma ihtimali yüksek.
Bir de şunu ekleyeyim bende artık az girmeye başladım yüksek elo oynamama rağmen maçlarda çok garip hareketler görüyorum.
Bende de şüphe çekmeye başladı FACEIT'te hile dolmaya başlarsa bırakacağım bende geçen bir yabancı ile tartıştık bu konuyu FACEIT'te premium özel aylık ödül veriyor bunun için deli dehşet hile kapışması var diyor.
Top ladder üzerinde ve maçları izlediğimde adamlar xantares olmuş haberim yok bu dediğim düşük seviye 6-7 seviye aralığı o yüzden %90 hile olabilir bahsettiğin kişi.
Direkt buraya yüklenmiyor RAR halinde ancak bir upload sitesi aracılığı ile gönderebilirsiniz. Çok şüpheli hareket varsa hile olma ihtimali yüksek.
Bir de şunu ekleyeyim bende artık az girmeye başladım yüksek elo oynamama rağmen maçlarda çok garip hareketler görüyorum.
Bende de şüphe çekmeye başladı FACEIT'te hile dolmaya başlarsa bırakacağım bende geçen bir yabancı ile tartıştık bu konuyu FACEIT'te premium özel aylık ödül veriyor bunun için deli dehşet hile kapışması var diyor.
Top ladder üzerinde ve maçları izlediğimde adamlar xantares olmuş haberim yok bu dediğim düşük seviye 6-7 seviye aralığı o yüzden %90 hile olabilir bahsettiğin kişi.
Google Drive yüklüyorum izlemek bile istemiyorum cidden tamamlandığı zaman paylaşacağım burada bir göz gezdirirsin umarım ben yanılıyorumdur bu arada hile şüphesi olan kişiler de Rus
Hocam buyur bir bak 2. veya 3. roundda arkadaş palasda MP9 ile Killer alıyor arka arkaya orada bir direk anladım ben çünkü direk kilitlendi oraya ayrıca bakarsan sevinirim.
Faceitte zaten DMA hilelerini olduğunu herkes biliyor. Fakat şuda bilinen bir gerçek. Premierde size veya karşıya her maç hile gelir. (Yeşil faktorde bile). Fakat faceitte 50 belki 100 maçta bir DMA hilesi gelir.