ZeLeic Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #1 Merhaba, CS:GO'ya geri dönme kararı aldım. Fakat FACEIT giriceğim. Bazı kişiler normal CS:GO'dan daha çok hile olduğunu yazmış. Cidden öyle mi?
Merhaba, CS:GO'ya geri dönme kararı aldım. Fakat FACEIT giriceğim. Bazı kişiler normal CS:GO'dan daha çok hile olduğunu yazmış. Cidden öyle mi?
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 ZeLeic dedi: Merhaba, CS:GO'ya geri dönme kararı aldım. Fakat FACEIT giriceğim. Bazı kişiler normal CS:GO'dan daha çok hile olduğunu yazmış. Cidden öyle mi? Genişletmek için tıkla... Prime'de hile gelme olasılığı az.
ZeLeic dedi: Merhaba, CS:GO'ya geri dönme kararı aldım. Fakat FACEIT giriceğim. Bazı kişiler normal CS:GO'dan daha çok hile olduğunu yazmış. Cidden öyle mi? Genişletmek için tıkla... Prime'de hile gelme olasılığı az.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 22 Şubat 2021 #3 ZeLeic dedi: Cidden öyle mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Neredeyse hiç yok gözlemlediğim kadarı ile. FACEIT Anti Cheat kullananlar da çoğunluktaysa harika bir maç keyfi yaşanabiliyor.
ZeLeic dedi: Cidden öyle mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Neredeyse hiç yok gözlemlediğim kadarı ile. FACEIT Anti Cheat kullananlar da çoğunluktaysa harika bir maç keyfi yaşanabiliyor.
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #4 Premium'da neredeyse yok
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #5 Kendi Client'inde anti cheat koruması var.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 22 Şubat 2021 #6 Premium'da neredeyse hiç yok.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 22 Şubat 2021 #7 Var ama çok az yani 30 40 50 maçta bir denk geliyor geçenlerde maçıma gelen birisi banlandı elomu maçtan 1 2 gün sonra geri verdi.
Var ama çok az yani 30 40 50 maçta bir denk geliyor geçenlerde maçıma gelen birisi banlandı elomu maçtan 1 2 gün sonra geri verdi.
metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #8 ZeLeic dedi: Merhaba, CS:GO'ya geri dönme kararı aldım. Fakat FACEIT giriceğim. Bazı kişiler normal CS:GO'dan daha çok hile olduğunu yazmış. Cidden öyle mi? Genişletmek için tıkla... İlla ki olacak ama yüzdenin çok altında hile var , şahsen bana hiç denk gelmedi .
ZeLeic dedi: Merhaba, CS:GO'ya geri dönme kararı aldım. Fakat FACEIT giriceğim. Bazı kişiler normal CS:GO'dan daha çok hile olduğunu yazmış. Cidden öyle mi? Genişletmek için tıkla... İlla ki olacak ama yüzdenin çok altında hile var , şahsen bana hiç denk gelmedi .
ZeLeic Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #9 Prime ile normal ücretsiz arasında ne gibi farklar var?
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 22 Şubat 2021 #10 MM'e göre daha az hile olduğunu rahatça söyleyebilirim hocam. MM bu ara hile ile dolu. Bir de yüksek rütbelerdeyseniz durum daha kötü. Supreme-Lem arası hileye denk gelmemenizin imkanı yok, seçkin maçlardan bahsediyorum bu arada.
MM'e göre daha az hile olduğunu rahatça söyleyebilirim hocam. MM bu ara hile ile dolu. Bir de yüksek rütbelerdeyseniz durum daha kötü. Supreme-Lem arası hileye denk gelmemenizin imkanı yok, seçkin maçlardan bahsediyorum bu arada.