FACEIT'te hile var mı?

Prime ile normal ücretsiz arasında ne gibi farklar var?

FACEIT'in ücretsizi aynı Valve'ın offical sunucusu gibi daha düşük faktörülü insanlarla ve hile ile karşılaşabiliyorsunuz. Ayrıca Prime versiyonda sadece üyelik satın almış oyuncularla istediğiniz haritada oynayabileceğiniz için daha kaliteli bir hizmet alıyorsunuz. Benden size önerim takım kurmadan bu platformda takılmanızı pek önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer 5-6 Level'in altındaysan ve Premium'un yoksa MM oyna daha iyi.

Değil. Neredeyse hiç yok gözlemlediğim kadarı ile. FACEIT Anti Cheat kullananlar da çoğunluktaysa harika bir maç keyfi yaşanabiliyor.
2021'de cevap veriyorum. Şimdi bu mesajınızla aynı fikirde misiniz? Harika bir maç keyfi dediğiniz maç zehiri yaşatıyor. Troller, baitleyenler, blocklayanlar... Heralde 5 kişiyle beraber oynadığınız için böyle bir mesaj yazmışsınızdır.

Oyunu bıraktığım için şu an ne durumda pek bilmiyorum.

Oyunu bıraktığım için şu an ne durumda pek bilmiyorum.
Bırakarak çok iyi bir şey yapmışsınız. Çünkü FACEIT matchmaking gibi. Eco ne demek bilmeyenlerden tut. Mikrofonu olmayanlardan, trollere kadar. Ne varsa var. Premium'da dahi mevcut. Başlamayın iyi yapmışsınız. Mesela biz eco diyoruz adam satın alıyor. Bir de adam toxic. Adam o kadar kötü ki. Bir de üstüne toxic olması yok muydu? Troller geliyor. Boş boş elo kaybediyorsun. Yani CS'yi bırakmışsın, bir daha da başlama tavsiye etmem ettirmem de.

45 maçım var Faceit'te, daha bir kere hile geldiğini hatırlamıyorum, belki de gelmiştir legit oynamıştır.

CS yerine hangi oyun tavsiye edersiniz?

Merhaba, CS:GO'ya geri dönme kararı aldım. Fakat FACEIT gireceğim. Bazı kişiler normal CS:GO'dan daha çok hile olduğunu yazmış. Cidden öyle mi?

Var dostum var, yok diyene sakın aldanma hep 0 lvl wh ile legit oynamaya çalışan tipler geliyor. Ayrıca insanlar turnuvada hile açıyor FACEIT gibi rezil bir platformda niye hile açamasın ki?

Dostum bende 2024'dan cevap veriyorum FACEIT'in beleş olması çok saçma beleş yaparsan her türden insan katılır oynamak için preimum şart ve seçkin şart ve 300 saat oynama süresi istese. İnan bana toxic olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…