Aza Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Across the Arizona Desert Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 25 saatim var CS2 de ama FACEIT hesap bağlamaya çalıştığımda Prime olması lazım diyor. Prime gerek yok diyor bazı kişiler ne yapacağım?
25 saatim var CS2 de ama FACEIT hesap bağlamaya çalıştığımda Prime olması lazım diyor. Prime gerek yok diyor bazı kişiler ne yapacağım?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #2 Eskiden şart değildi, artık şart son güncellemelerinden sonra. Artı 0 Eksi Çözüm
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2025 #3 Bildiğim kadarıyla belirli bir saate sahip olman gerekiyor FaceIT oynaman için. Artı 0 Eksi
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.857 Makaleler 8 Çözümler 252 Yer İstanbul 13 Şubat 2025 #4 wanetage dedi: Eskiden şart değildi, artık şart son güncellemelerinden sonra. Genişletmek için tıkla... Önceden FACEIT açanlar için bu zorunluluk var mı? Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Eskiden şart değildi, artık şart son güncellemelerinden sonra. Genişletmek için tıkla... Önceden FACEIT açanlar için bu zorunluluk var mı?
KS KS Aza Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 160 Çözümler 2 Yer Across the Arizona Desert Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #5 Egeax dedi: Bildiğim kadarıyla belirli bir saate sahip olman gerekiyor FACEIT oynaman için. Genişletmek için tıkla... 25 saat lazım ve var wanetage dedi: Eskiden şart değildi, artık şart son güncellemelerinden sonra. Genişletmek için tıkla... Yani Prime mi lazım Artı 0 Eksi
Egeax dedi: Bildiğim kadarıyla belirli bir saate sahip olman gerekiyor FACEIT oynaman için. Genişletmek için tıkla... 25 saat lazım ve var wanetage dedi: Eskiden şart değildi, artık şart son güncellemelerinden sonra. Genişletmek için tıkla... Yani Prime mi lazım
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #6 Aza dedi: Yani Prime mi lazım? Genişletmek için tıkla... Evet, Prime sahibi olma şartı var artık. Blacksidemre dedi: Önceden FACEIT açanlar için bu zorunluluk var mı? Genişletmek için tıkla... Önceki hesaplar için geçerli mi onu bilmiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
Aza dedi: Yani Prime mi lazım? Genişletmek için tıkla... Evet, Prime sahibi olma şartı var artık. Blacksidemre dedi: Önceden FACEIT açanlar için bu zorunluluk var mı? Genişletmek için tıkla... Önceki hesaplar için geçerli mi onu bilmiyorum maalesef.