K kuzey32231 Yoctopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Şimdi ben FACEIT hesabı açtım ve çıktım. Sonra şifre unuttuğumda yan hesap açtım sonra smurfe girmiş herhalde ve ban yedim. Bu da haksız bir sebep nasıl ulaşabilirim FACEIT desteğe? Detaylı anlatabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Şimdi ben FACEIT hesabı açtım ve çıktım. Sonra şifre unuttuğumda yan hesap açtım sonra smurfe girmiş herhalde ve ban yedim. Bu da haksız bir sebep nasıl ulaşabilirim FACEIT desteğe? Detaylı anlatabilecek var mı?
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 26 2 Aralık 2024 #2 FACEIT Support'a ticket atmaktan başka seçenek yok. FACEIT'in Reddit sayfasında şansınızı deneyebilirsiniz. Son ihtimal FACEIT Topluluk Yöneticisi Darwin'e X'ten vs. ulaşmayı deneyebilirsiniz gerçekten haklı olduğunuzu düşünüyorsanız.
FACEIT Support'a ticket atmaktan başka seçenek yok. FACEIT'in Reddit sayfasında şansınızı deneyebilirsiniz. Son ihtimal FACEIT Topluluk Yöneticisi Darwin'e X'ten vs. ulaşmayı deneyebilirsiniz gerçekten haklı olduğunuzu düşünüyorsanız.