A aykansavage Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2022 #1 FACEIT'e Valorant ve Apex bağlamıştım böyle gözüküyor. Bunları buradan nasıl kaldırırım veya CS:GO'yu Apex'in olduğu yere nasıl alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2022
FACEIT'e Valorant ve Apex bağlamıştım böyle gözüküyor. Bunları buradan nasıl kaldırırım veya CS:GO'yu Apex'in olduğu yere nasıl alırım?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 1 Mayıs 2022 #2 Bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Ticket ile bilgi alabilirsin. Submit a request – FACEIT support.faceit.com Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla kalkmıyor. Ticket ile bilgi alabilirsin. Submit a request – FACEIT support.faceit.com
Yusuf ProR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 aykansavage dedi: FACEIT'e Valorant ve Apex bağlamıştım böyle gözüküyor. Bunları buradan nasıl kaldırırım veya CS:GO'yu Apex'in olduğu yere nasıl alırım? Eki Görüntüle 1374875 Genişletmek için tıkla... Yapabildin mi? Artı 0 Eksi
aykansavage dedi: FACEIT'e Valorant ve Apex bağlamıştım böyle gözüküyor. Bunları buradan nasıl kaldırırım veya CS:GO'yu Apex'in olduğu yere nasıl alırım? Eki Görüntüle 1374875 Genişletmek için tıkla... Yapabildin mi?
erenmir Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 61 5 Ocak 2025 #4 Kaldırılamıyor, yani eğer bir yenilik gelmediyse kaldırılamıyor. Artı 0 Eksi
Yusuf ProR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #5 erenmir dedi: Kaldırılamıyor, yani eğer bir yenilik gelmediyse kaldırılamıyor. Genişletmek için tıkla... Aana level olarak Brawl Stars gösteriyor peki nasıl CS gösterebilirim? Adımı arattığımda level 3 gözüküyor ama CS de level 2'yim. Artı 0 Eksi
erenmir dedi: Kaldırılamıyor, yani eğer bir yenilik gelmediyse kaldırılamıyor. Genişletmek için tıkla... Aana level olarak Brawl Stars gösteriyor peki nasıl CS gösterebilirim? Adımı arattığımda level 3 gözüküyor ama CS de level 2'yim.