hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 FaceRig almayı düşüyorum ama nasıl bir yazılım? İyi mi? 25 TL'yi hak ediyor mu? Bir de sürücü değiştirdiği doğru mu? Not: Sistemim yeni çıkan Animaze uygulamasına yetmiyor.
FaceRig almayı düşüyorum ama nasıl bir yazılım? İyi mi? 25 TL'yi hak ediyor mu? Bir de sürücü değiştirdiği doğru mu? Not: Sistemim yeni çıkan Animaze uygulamasına yetmiyor.
Swader Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #2 Boş bir uygulama ama eğlenceli. Fazladan paran varsa almaktan zarar gelmez.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #3 Swader dedi: Boş bir uygulama ama eğlenceli. Fazladan paran varsa almaktan zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarır mı? Ses ve görüntü sürücülerini değiştiriyor demiş biri Steam'de.
Swader dedi: Boş bir uygulama ama eğlenceli. Fazladan paran varsa almaktan zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkarır mı? Ses ve görüntü sürücülerini değiştiriyor demiş biri Steam'de.
Swader Decapat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #4 hacsiz seferi dedi: Sorun çıkarır mı? Ses ve görüntü sürücülerini değiştiriyor demiş biri Steam'de. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden satılan bir uygulamanın bilgisayara zarar verece bileceğini sanmıyorum fakat araştırmaktan zarar gelmez.
hacsiz seferi dedi: Sorun çıkarır mı? Ses ve görüntü sürücülerini değiştiriyor demiş biri Steam'de. Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden satılan bir uygulamanın bilgisayara zarar verece bileceğini sanmıyorum fakat araştırmaktan zarar gelmez.