KnitAdam Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #1 Satisfactory oyununu severek uzun saatler oynadım acaba bu oyunu da severek oynar mıyım? Ayrica ilbahar indirimlerinde indirime girer mi?
Satisfactory oyununu severek uzun saatler oynadım acaba bu oyunu da severek oynar mıyım? Ayrica ilbahar indirimlerinde indirime girer mi?
kamelonq Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Bayağı geç olacak ama, mantığını anlayınca aşırı eğlenceli oluyor, oynanır, süresiz oynanır hatta, indirime de girer gibi duruyor.
Bayağı geç olacak ama, mantığını anlayınca aşırı eğlenceli oluyor, oynanır, süresiz oynanır hatta, indirime de girer gibi duruyor.
Nomrukan Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.616 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Factorio'nun indirime girdiğini ben görmedim.. Satisfactory sevdiyseniz bunu da çok seversiniz. 2B olduğu için çok daha kapsamlı ve geniş kurulabiliyorsunuz.
Factorio'nun indirime girdiğini ben görmedim.. Satisfactory sevdiyseniz bunu da çok seversiniz. 2B olduğu için çok daha kapsamlı ve geniş kurulabiliyorsunuz.
KnitAdam Decapat Katılım 29 Mart 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Cevaplar için teşekkürler, sorduğum sırada alıp oynadım ve iyi ki aldım diyebilirim