Merhaba son zamanlarda Factorio'nun çok önerildiğini gördüm fakat grafikleri biraz kötü geldi gözüme. Neden bu kadar öneriliyor bu oyun açıklar mısınız?
Hocam grafikler pixel art bu tarzdan hoşlanmıyorsanız kötü gelebilir. Oyun gayet akıcı ancak yine bu türe alışık değilseniz başlarda zor gelebilir ama ben çok eğleniyorum 400 saatim var yaklaşık bir oturuşta 10 saat oynayabilirim . Full otomatik fabrika kurma hissini daha gerçekçi grafiklerle yaşamak isterseniz size Satisfactory önerebilirim.
Pixel art candır ya... Hem seni güçlü donanıma da zorlamıyor. Ama Factorio'nun türü sarmamıştı beni de. Shattered Pixel Dungeon'ı çok oynamışlığım var halen oynarım. Geceleri telefon şarjını bitirme sebebim sayılır.
Pixel art candır ya... Hem seni güçlü donanıma da zorlamıyor. Ama Factorio'nun türü sarmamıştı beni de. Shattered pixel Dungeon'ı çok oynamışlığım var halen oynarım. Geceleri telefon şarjını bitirme sebebim sayılır.
Sorun grafik değil, oyunun türü benim için. O türü çok sevemiyorum. Yoksa grafik arayan biri değilim. Halen açıp Captain Tsubasa 2 Nes oynarım. O derece.
Sorun grafik değil, oyunun türü benim için. O türü çok sevemiyorum. Yoksa grafik arayan biri değilim. Halen açıp captain Tsubasa 2 NES oynarım. O derece.
Hocam türü sevmiyorsanız bir şey diyemem elinizde patlyabilir oyun. Çünkü fabrikanız bir anda böcek istilasında yok olabilir ve sizde sinirlenip kapatıp bir daha yüzünede bakmayabilirsiniz.