morfingen Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #1 Selam. Kurallarda başkasından oyun istemek kural ihlali diye bir madde göremedim. Eğer varsa özür diliyorum. Şimdi 2-3 saat Factorio oynayacak arkadaşlarım. Ben de oynamak istiyorum. Hesabı olan varsa, benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Selam. Kurallarda başkasından oyun istemek kural ihlali diye bir madde göremedim. Eğer varsa özür diliyorum. Şimdi 2-3 saat Factorio oynayacak arkadaşlarım. Ben de oynamak istiyorum. Hesabı olan varsa, benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 15 Mayıs 2023 #2 Birlikte buradaki versionlardan birini crack indirip. Factorio Zone Run your Factorio server in the cloud for free factorio.zone Buradan server açıp oyanayabilirsiniz.
Birlikte buradaki versionlardan birini crack indirip. Factorio Zone Run your Factorio server in the cloud for free factorio.zone Buradan server açıp oyanayabilirsiniz.
morfingen Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #3 Teccno dedi: Birlikte buradaki versionlardan birini crack indirip. Factorio Zone Run your Factorio server in the cloud for free factorio.zone Buradan server açıp oyanayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağ olun:=)
Teccno dedi: Birlikte buradaki versionlardan birini crack indirip. Factorio Zone Run your Factorio server in the cloud for free factorio.zone Buradan server açıp oyanayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağ olun:=)
R RepoxK Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #4 Teccno dedi: Birlikte buradaki versionlardan birini crack indirip. Factorio Zone Run your Factorio server in the cloud for free factorio.zone Buradan server açıp oyanayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam kuramadım da bir yardımcı olabilir misiniz sunucuyu açıyorum oyundan Direct bağlanma kısmına giriyorum kabul etmiyor verdiği IP'yi.
Teccno dedi: Birlikte buradaki versionlardan birini crack indirip. Factorio Zone Run your Factorio server in the cloud for free factorio.zone Buradan server açıp oyanayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ben tam kuramadım da bir yardımcı olabilir misiniz sunucuyu açıyorum oyundan Direct bağlanma kısmına giriyorum kabul etmiyor verdiği IP'yi.