Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 494 Makaleler 2 Çözümler 3 Dün 17:40 #1 Fahrenheit 33 TL. Yenilenmiş sürümdür. 2005 çıkışlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fahrenheit 33 TL. Yenilenmiş sürümdür. 2005 çıkışlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leuna Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 465 Çözümler 6 Dün 19:08 #2 Çok iyi oyundu be nostaljik hissiyat için alınır.
Yusufir Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 405 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:16 #3 Zamanında Amazon Prime bu oyunu "Ayın oyunu" olarak vermişti, ben de öyle deneyimleme şansı bulmuştum. Her ne kadar hikayesi, oyunda ilerledikçe saçmalasa da, kesinlikle kütüphanende bulunması gereken oyunlardan biridir kendisi.
Zamanında Amazon Prime bu oyunu "Ayın oyunu" olarak vermişti, ben de öyle deneyimleme şansı bulmuştum. Her ne kadar hikayesi, oyunda ilerledikçe saçmalasa da, kesinlikle kütüphanende bulunması gereken oyunlardan biridir kendisi.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 1 Çözümler 39 Dün 19:16 #4 Kitap sandım bir an.
DunkelKlang Zeptopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:11 #5 1 dolar bile değil, çok iyi fiyat.
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 494 Makaleler 2 Çözümler 3 Dün 21:16 #6 @KozTR58 Eski oyun KozTR58 dedi: Bana farketmez ya, eski oyunlarında oynamayı seviyorum. Ben böyle konular olduğunda, etiketlerseniz çok sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
@KozTR58 Eski oyun KozTR58 dedi: Bana farketmez ya, eski oyunlarında oynamayı seviyorum. Ben böyle konular olduğunda, etiketlerseniz çok sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla...
DunkelKlang Zeptopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:17 #7 Tregstünd dedi: @KozTR58, eski oyun. Genişletmek için tıkla... Eski oyun olsa da önemi yok. Bu fiyata, böyle oyun zor bulunur.
Tregstünd dedi: @KozTR58, eski oyun. Genişletmek için tıkla... Eski oyun olsa da önemi yok. Bu fiyata, böyle oyun zor bulunur.
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 670 Dün 21:17 #8 Kontroller nasıl rahatsiz edici mi?
Tregstünd Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 494 Makaleler 2 Çözümler 3 Dün 21:23 #9 DunkelKlang dedi: Eski oyun olsa da önemi yok. Bu fiyata, böyle oyun zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle
DunkelKlang dedi: Eski oyun olsa da önemi yok. Bu fiyata, böyle oyun zor bulunur. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 541 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #10 Korsanını arasan bulamazsın, bulsan harcadığın elektrik ve zamana yazık . Nasıl olursa olsun bir Quantic Dream oyunu...
Korsanını arasan bulamazsın, bulsan harcadığın elektrik ve zamana yazık . Nasıl olursa olsun bir Quantic Dream oyunu...