Failed to apply selected settings to your system

YeahYea

Hectopat
Aynen öyle bu ekran kartlarına destek kesildi. Ben de 820M ekran katrını kullanıyorum (hatta kullanamıyorum). Çünkü anladığım kadarıyla Control panelden bir işlem yapabilmek için son sürüm olması lazım, onun dışında 'accsess denied' hatası alıyorum. Fakat destek kesildiği için nasıl son sürümü yükleyebilirim? Yükleyemediğim için de Control panelden performansa dayalı ayarlama yapamıyorum, hatta ekran kartını kullanamıyorum. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı? Şimdiden yardım eden herkese çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows güncel mi kontrol edin Windows güncel değilse sürücü guncelleyemezsiniz.

Hocam Windows güncel mi kontrol edin Windows güncel değilse sürücü guncelleyemezsiniz.
Hocam windows güncel fakat istediğim şey zaten sürücüyü güncellemek değil(yani tabiki güncellemek isterim ama NVIDIA benim ekran kartına desteği kestiği için güncelleyemiyorum). Yazdıklarımı tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Teşekkürler

Ben de size teşekkür ederim hocam.

Zaten denemiştim, birdaha denedim kurdum fakat aynı hatayı alıyorum. Ceapladığınız için çok teşekkürler.

Sorunum çözüldü hocam. Bir güncelleme geldi ve istediğim ayarları yapabiliyorum artık. Ne zamandır bekliyordum güncelleme için fakat gelen giden yoktu, burada konu açtığımda geldi. Recep Baltaş mı gönderdi güncellemeyi anlamadım. Teşekkür etmeyi unutmuşum sorunum çözüldüğü zaman, çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…