shalashaska_99 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #1 Oyunu aldığımdan beri düzgün bir şekilde oynayabiliyordum bu gün girmeye çalıştığımda böyle bir sorun yaşadım, bu hatayı alan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2019
Oyunu aldığımdan beri düzgün bir şekilde oynayabiliyordum bu gün girmeye çalıştığımda böyle bir sorun yaşadım, bu hatayı alan var mı?
S Selim Demirbaş Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 6 26 Kasım 2019 #2 bende alıyorum hala aynı hatayı reddit te çözümü yazıyor ben çözemedim istersen bi dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bende alıyorum hala aynı hatayı reddit te çözümü yazıyor ben çözemedim istersen bi dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
shalashaska_99 Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2019 #3 geç oldu kusura bakmayın, sorun kendi kendine çözüldü hiç bir şey yapmadım sanırım launcherda bir problem vardı konu kilitlenebilir
geç oldu kusura bakmayın, sorun kendi kendine çözüldü hiç bir şey yapmadım sanırım launcherda bir problem vardı konu kilitlenebilir